Στα χέρια πιάστηκαν αγρότες με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Μάρδας

«Μπαρούτι μυρίζει» πλέον το θέμα των κινητοποιήσεων των αγροτών. Οι μέρες περνούν, τα μπλόκα παραμένουν, οι δράσεις ενάντια στο ασφαλιστικό κλιμακώνονται και λύση δεν έχει βρεθεί. Όλα αυτά κάνουν το σκηνικό να μοιάζει εκρηκτικό και η κατάσταση ξέφυγε το μεσημέρι της Κυριακής.

Κατά την διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, καθώς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου στη Νέα

Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια αγρότες με συγκεντρωμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, δεκάδες αγρότες μπήκαν στην αίθουσα όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση, απαιτώντας από τον κ. Φάμελλο να πάρει πίσω τις δηλώσεις του περί ακροδεξιών στοιχείων. Οι ίδιοι επισήμαναν ότι "συζήτηση με τα ΜΑΤ δε γίνεται" και αξίωναν την απόσυρση του σχεδίου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό. Οι δύο κυβερνώντες αποδοκιμάστηκαν έντονα, ενώ κάποιοι από τους αγρότες ήρθαν στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποχωρήσουν τελικά χωρίς παιρετέρω παρατράγουδα.

Για σήμερα, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους, οι αγρότες αποφάσισαν αποκλεισμό των Μαλγάρων μεταξύ 16:00 - 20:00. Στο σημείο έχουν σπεύσει και οδηγοί με νταλίκες σε ένδειξη συμπαράστασης στους αγρότες.

The post Στα χέρια πιάστηκαν αγρότες με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Μάρδας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα