«Σώστε τον Παντελή και τη Μυρσίνη» φώναζε η 21χρονη Φρόσω λίγο μετά το φονικό τροχαίο

Η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, που απεγλωβίστηκε πρώτη από το μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, φώναζε με αγωνία: «Σας παρακαλώ γρήγορα. Βοηθήστε τον Παντελή, έχει χτυπήσει άσχημα».

Στις 8:20 το πρωί της Πέμπτης το μαύρο τζιπ Mercedes ML ΤΟΥ του δημοφιλούς καλλιτέχνη

προσκρούει στις προστατευτικές μπάρες της αερογέφυρας του παλαιού αεροδρομίου που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το θηριώδης όχημα να πραγματοποιεί μια ξέφρενη πορεία κι αφού ανατρέπεται πραγματοποιώντας δύο με τρεις τούμπες στο αέρα, στη συνέχεια προσγειώνεται ανάποδα στο έδαφος. Αρκετά άτομα από τα γύρω καταστήματα αλλά και οδηγοί από διερχόμενα αυτοκίνητα σπεύδουν αμέσως να παράσχουν βοήθεια στους επιβαίνοντες.

Αντικρίζουν δύο κοπέλες κι έναν άντρα στο εσωτερικό του οχήματος. Προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου. Οι θύρες του οδηγού και του συνοδηγού είναι μπλοκαρισμένες. Με αρκετό κόπο καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν την 21χρονη κοπέλα που κάθεται στο πίσω κάθισμα. Η νεαρή κοπέλα κλαίει, πονάει και τρέμει από το φόβο της. Παρά το σοκ που έχει υποστεί στρέφει το βλέμμα της προς το τζιπ και με λυγμούς εκλιπαρεί τους παρευρισκόμενους.

«Σώστε τον Παντελή και την Μυρσίνη. Γρήγορα σας παρακαλώ ο Παντελής πρέπει να έχει χτυπήσει πολύ άσχημα», λέει με όση δύναμη της έχει απομείνει.

Στα επόμενα τρία λεπτά, Άνδρες τους πυροσβεστικού σώματος και ασθενοφόρα καταφθάνουν στο σημείο και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν από το πολυτελές όχημα τον Παντελή Παντελίδη και την 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη. Τα ασθενοφόρα τους οδηγούν στα νοσοκομεία Ασκληπιείο και Ευαγγελισμός, αντίστοιχα.

Οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος της Βούλας διαπιστώνουν το θάνατο του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Οι συνάδελφοί τους στο νοσοκομείο της Αθήνας υποβάλλουν την 29χρονη σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα, ενώ μέχρι και σήμερα το πρωί προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τα κατάγματα που έφερε σε όλη τη δεξιά πλευρά του κορμιού της.

Η 21χρονη Φρόσω νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση χωρίς αιμάτωμα, ενώ έχει υποστεί ακόμα θλάση στον αυχένα και κάταγμα στον δεξί βραχίονα. Αναμένεται να χειρουργηθεί σήμερα το πρωί.

Η επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας:

«Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Αξιωματικός της Τρόχαίας: «Και να φορούσε ζώνη ασφαλείας δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του»

«Ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες. Τις είχαν “πατημένες”, δηλαδή δεμένες πίσω από την πλάτη. Ο μόνος επιβάτης που φορούσε ζώνη είναι η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρώς. Οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Παντελίδης δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του. Τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες. Το τζιπ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, το ακριβές ύψος της οποίας θα το μάθουμε από την πραγματογνωμοσύνη. Η στροφή είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της. Είναι πολύ κλειστή και έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, όχι όμως θανατηφόρα», δήλωσε ο Αξιωματικός της Τροχαίας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Η 21χρονη Φρόσω Κυριακού και η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η κηδεία του τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Νέα Ιωνία, την περιοχή όπου ο Παντελής Παντελίδης μεγάλωσε.

Διαβάστε ακόμα: Το προφητικό τραγούδι του Παντελή Παντελίδη για τον θάνατό του [βίντεο]

The post «Σώστε τον Παντελή και τη Μυρσίνη» φώναζε η 21χρονη Φρόσω λίγο μετά το φονικό τροχαίο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα