Σοκ στον πολιτικό κόσμο – Η κόρη του προέδρου σε άγριο σεξ πάρτι [εικόνες]

Η 19χρονη κόρη του Τσέχου προέδρου, Μίλος Ζεμάν, φαίνεται... κορίτσι με ήθος, μιας και σύμφωνα με αποκαλυπτικές φωτογραφίες αλλά και βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο είναι πιστή θαμώνας σε ροζ πάρτι.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζεμάνοβα δείχνει να έχει απολαμβάνει τα καυτά πάρτι, αφού χωρίς κανέναν ενδοιασμό χορεύει ανάμεσα σε αγνώστους οι οποίοι εκτός από τις χορευτικές τους, επιδεικνύουν και τις σεξουαλικές τους ικανότητες. Όπως παρουσιάζεται και στο βίντεο, εμφανίζεται και αυτή να χορεύει ντυμένη με μίνι μαύρη φούστα και λευκό πουκάμισο και να διασκεδάζει σε κλαμπ της Πράγας μαζί με διάσημο σταρ «ροζ» ταινιών.

Η Κατερίνα Ζεμάνοβα πάντως, αρνείται κατηγορηματικά την συμμετοχή της, αφού δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα αυτή που δείχνει το βίντεο και ότι πρόκειται για κάποια... σωσία της. Ωστόσο, στην Τσεχία ελάχιστοι είναι αυτοί που πίστεψαν τις δικαιολογίες της. Μάλιστα ο συντάκτης Πάβελ Νοβότνι της ιστοσελίδας Extra.cz που δημοσίευσε ο ίδιος τις εικόνες, ισχυρίζεται πως είναι σίγουρα η κόρη του προέδρου, αφού έχει ακόμα και τις ίδιες φακίδες!

Μαζί με το βίντεο σας παρουσιάζουμε ορισμένες ακόμα εικόνες από διάφορα σεξ πάρτι στην Πράγα, αλλά και εικόνες του ίδιου του Τσέχου προέδρου ο οποίος δεν βρίσκεται και στην πιο άνετη στιγμή της καριέρας του...

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα