Σοκ στον αμερικανικό αθλητισμό – Πασίγνωστος παίκτης δήλωσε γκέι

Αίσθηση κάνουν οι δηλώσεις του Κέβιν Γκρέισον ότι είναι ομοφιλόφυλος. Ο MVP της ιταλικής λίγκας αμερικάνικου ποδοσφαίρου που φέτος αναμένεται να λάβει μέρος στο NFL, βρήκε τη δύναμη να παραδεχθεί ότι είναι γκέι. Ο πασίγνωστος άσσος του αμερικανικού ποδοσφαίρου δεν συμμετείχε στη συγκεκριμένη διοργάνωση λόγω τραυματισμού.

«Όταν είσαι αθλητής, θέλεις να είσαι αθλητής. Να γίνεις γνωστός για τα επιτεύγματά σου εντός γηπέδου και όχι να σε μπραντάρουν τα μίντια ως ‘αυτός ο γκέι αθλητής’.

Και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω μιλήσει δημόσια μέχρι τώρα για την σεξουαλικότητά μου. Γιατί δεν θέλω το θέμα αυτό να μονοπωλήσει την συζήτηση και να έρχονται μετά συνέχεια δημοσιογράφοι να με ρωτάνε πως με αντιμετωπίζουν οι συμπαίκτες μου, τι γίνεται στα αποδυτήρια κτλ». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του πρώην σταρ του πανεπιστημίου του Ρίτσμοντ, ο οποίος μετά τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο, αγωνίστηκε στους Parma Panthers στην Ιταλία (όπoυ και αναδείχθηκε MVP). Ενώ φέτος, που το γόνατό του είναι καλά, αναμένεται να καταφέρει επιτέλους να μπει στο NBA.

Εκείνο που έκανε ακόμη περισσότερη αίσθηση ήταν πως ξέρει αρκετούς αθλητές σε αυτές τις ομάδες που είναι γκέι. Τα ονόματα τους, ωστόσο, δεν σκοπεύει ποτέ να αποκαλύψει. Άξιο επισήμανσης είναι ότι ο ύψους 192 εκατοστών Γκρέισον έχει υπάρξει στο παρελθόν παντρεμένος, δηλώνοντας σε παλιότερη συνέντευξή του «Είμαι κάτι πολύ παραπάνω από ένας αθλητής. Είμαι ένας ώριμος άντρας που έχει παντρευτεί σε νεαρή ηλικία».

Keywords
Τυχαία Θέματα