Σοκ: Δολοφόνησε τον 4χρονο γιο της επειδή νόμιζε ότι είναι γκέι

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του θανάτου ενός τετράχρονου αγοριού που το κακοποίησε η μητέρα του επειδή νόμιζε ότι είναι ομοφυλόφιλο.

Το περιστατικό συνέβη στο Όρεγκον των ΗΠΑ και η τοπική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη την ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την Huffington Post, το άτυχο αγοράκι, ο Ζάκαρι δεν άντεξε στα πολλαπλά τραύματα του και υπέκυψε τον Αύγουστο του 2012 αφού ξυλοκοπήθηκε άγρια από την

25χρονη μητέρα του, Τζέσικα και τον φίλο της Μπράιαν Κάναντι.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία προκαλούν σοκ. Η μητέρα του τετράχρονου Ζάκαρι είχε αναφέρει στο Facebook τις υποψίες που είχε για την σεξουαλικότητα του γιου της ενώ ο σύντροφος της είχε υποστηρίξει ότι ο μικρός θα γινόταν γκέι όταν μεγάλωνε εξαιτίας του τρόπου που περπατούσε και μιλούσε. Αυτό ήταν και το έναυσμα για την δολοφονία του παιδιού, οι υποψίες των δύο τους για ροπή προς την ομοφυλοφιλία την οποία υποστηρίζουν ότι είχε ο τετράχρονος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα άλλα δύο παιδιά της 25χρονης, ένα τρίχρονο αγοράκι και ένα επτάχρονο κοριτσάκι εμφανίζουν σημάδια σωματικής κακοποίησης. Παρ’ όλα αυτά ο δικηγόρος της Τζέσικα ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη μητέρα σαν όλες τις άλλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα