Έκανα πολλές επιθέσεις, δεν τις θυμάμαι – Ομολογία-σοκ από τον δράκο των σχολείων

Παρουσιάζοντας προφίλ μετανοημένου κατάφερε ο 40χρονος παιδεραστής να ξεγελάσει τις αρχές και να αφεθεί ελεύθερος.

Ο δράκος των σχολείων που παριστάνοντας τον αστυνομικό είχε καταφέρει να ασελγήσει σε τουλάχιστον 21 κορίτσια 8-14 ετών και είχε στο παρελθόν συλληφθεί άλλες δύο φορές. Μετά την αποφυλάκιση του το 2008 συνέχισε το «έργο» του μέχρι το περασμένο Σάββατο οπότε και συνελήφθη κατά την προσπάθειά του να ασελγήσει σε

ένα 11χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα ο παιδεραστής είχε πείσει την επί 20 χρόνια σύζυγό του πως δεν έχει καμμία σχέση με τις κατηγορίες που του καταλογίζουν και πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης που έχει στήσει η Αστυνομία.

Όπως ο ίδιος φέρεται άλλωστε να δηλώνει στους αστυνομικούς χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει και άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι. Είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις».

Πως δρούσε ο δράκος των σχολείων

Εργαζόταν ως κούριερ και δρούσε πάντα μεσημέρι. Εντόπιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 8 έως 14 ετών την ώρα που έφευγαν από το σχολείο τους, μετά την λήξη των μαθημάτων. Στη συνέχεια τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών στις οποίες διέμεναν. Έμπαινε μαζί τους στις πολυκατοικίες και, προσποιούμενος τον αστυνομικό, επιδεικνύοντας κάποια έγγραφα από το πορτοφόλι του, τις παραπλανούσε ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο ή για ναρκωτικά και τις οδηγούσε σε απόμερο κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα