«Σκούρα» τα πράγματα για τον Πιστόριους – «Πυροβόλησε τη Ρίβα μετά από κρίση ζήλιας»

Την ώρα που ο χρυσός Παραολυμπιονίκης έδινε την δική του εκδοχή στο δικαστήριο για το πως έχασε τη ζωή της η σύντρπφός του, Ρίβα Σκέενκαμπ, η οικογένεια της μιλάει για το δράμα που ζει ξανά μέσα από την δίκη.

Η αδέλφή της αδικοχαμένης 29χρονης Ρίβα, δηλώνει με απόλυτη σιγουριά: «Ο Πιστόριους λέει ψέμματα, πυροβόλησε την αδερφή μου μετά από κρίση θυμού και ζήλιας», ενώ ξεκαθαρίζει πως η τραγική οικογένεια

είναι πολύ θυμωμένη και παρ' ότι θέλουν να συγχωρέσουν τον Πιστόριους, πιστεύουν οτι λέει ψέμματα. «Με το που κάθησε στο εδώλιο χαμογέλασε. Ο άνθρωπος αυτός χαίρεται ακόμα και τώρα την δημοσιότητα. Δεν είχε πρόβλημα να τον φωτογραφίζουν και μιλούσε στους δημοσιογράφους. Πως μπορεί ένας άνθρωπος που σκότωσε κάποιον να φέρεται έτσι;» συμπλήρωση η 48χρονη αδελφή της Ρίβα.

Μάλσιτα, η αδερφή του μοντέλου - που παράτησε τη ζωή και τη δουλειά της στη Μεγάλη Βρετανία για να βοηθήσει τους γονείς της, μόλις πέθανε η Ρίβα - τονίζει οτι κατά την διάρκεια της δίκης ο δικηγόρος ρωτούσε τον Πιστόριους «αν η Ρίβα ούρλιαξε όταν την πυροβόλησε. Τον ρωτούσε συνεχώς και θαυμάζω την επιμονή του γιατί αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Εγώ πιστεύω ότι ούρλιαζε και ότι ήξερε πολύ καλά ότι ήταν η εκείνη μέσα στο μπάνιο και ότι την πυροβολούσε. Πιστεύω ότι καυγάδισαν και επειδή είναι ένας ανασφαλής και απρόβλεπτος άνθρωπος, μπορεί να πανικοβλήθηκε ότι θα τον χωρίσει. Και τώρα λέει ότι δεν έκανε κάποιο θόρυβο όταν πυροβόλησε. Καταρχήν αυτό δεν γίνεται γιατί η αδερφή μου ήταν ένας άνθρωπος που γενικά αντιδρούσε σε ότι δεν της άρεσε».

O πατέρας της οικογένειας έπαθε εγκεφαλικό λίγες ημέρες πριν την δίκη και την παρακολουθεί από το σπίτι, όμως ο ίδιος λέει σε συνέντευξή του: «θα πάω στο τέλος απλώς για να τον ρωτήσω για ποιο λόγο την σκότωσε. Είμαι σίγουρος οτι θα καταλάβω την αλήθεια».

Ενώ η αδελφή της είπε: «Βλέποντας τις φωτογραφίες από το σώμα της στο δικαστήριο είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η αδερφή μου είχε πριν πολύ καλές σχέσεις με τα αγόρια της και παρέμεναν φίλοι και μετά το τέλος της σχέσης. Δεν ήταν ποτέ σε κάποια σχέση όπως αυτή με τον Πιστόριους όπου υπήρχαν καυγάδες. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ πως θα ένιωθε πανικοβλημένη και κλειδωμένη στο μπάνιο τις τελευταίες της στιγμές. Σταματάμε συνέχεια την δίκη γιατί ο Όσκαρ κλαίει, κάνει εμετό σαν παιδάκι. Και εμείς είμαστε εκεί και υπομένουμε όλη την διαδικασία και ακούμε τα ψέμματα του. Δεν θα μάθουμε ποτέ στην πραγματικότητα γιατί το έκανε και γιατί κατέστρεψε την ζωή του και αφαίρεσε την δική της. Καταστράφηκαν παράλληλα και δύο οικογένειες. Θέλουμε απλά να τελειώσει αυτό το μαρτύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα