Σκάρλετ Γιοχάνσον: Δεν ανέχομαι τις ζηλοτυπίες

12:32 9/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Αν και η διάσημη ηθοποιός είναι γνωστή για το ότι κρατάει την προσωπική της ζωή και ιδιαίτερα τα ερωτικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε στο Marie Claire για το διαζύγιο με τον Ράιαν Ρέινολντς και τις περιπέτειες στις σχέσεις της.

Στο τεύχος Μαΐου του διάσημου γυναικείου περιοδικού, η Γιοχάνσον παραδέχτηκε τη σχέση με τον ατζέντη της Ρομέν Ντοριάκ, ενώ δηλώνει πως δεν είναι αρραβωνιασμένη.

Αναφερόμενη στο διαζύγιο της με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς που πρόσφατα παντρεύτηκε με την Μπλέικ

Λάιβλι, η Γιοχάνσον ισχυρίστηκε πως υπήρξε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα που τη βοήθησε να προχωρήσει με τις επόμενες σχέσεις της.

Η ηθοποιός έχει κάνει σχέσεις με αρκετούς διάσημους του Χόλιγουντ, όπως τον Σον Πεν, τον Τζακ Αντόνοφ και τον Τζάρεντ Λέτο.

Μιλώντας γενικά για τις σχέσεις της, η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι δεν ανέχεται σε καμία περίπτωση τις γκρίνιες και τις σκηνές ζήλιας.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να του αρέσει κάτι τέτοιο. Όταν κάποιος είναι μανιωδώς ζηλιάρης και προσπαθεί να με ελέγξει, είναι το χειρότερο μου» δήλωσε η ηθοποιός που θα φορέσει ξανά το κοστούμι της Black Widow για την επόμενη ταινία Avengers.

Keywords
Τυχαία Θέματα