Σήκωσε… Μπαϊράμι το «τριφύλλι» και έριξε 4αρα σε Ολυμπιακό: 4-0 τον Ολ. Βόλου

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πέτυχε 4 γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Εμίρ Μπαϊράμι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ

με τη φανέλα του τριφυλλιού. Μια άνετη επικράτηση απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Football League πέτυχε ο Παναθηναϊκός και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στην φάση των 4 του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-ΟΦΗ.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στα πρώτα 15 λεπτά ο τερματοφύλακας Γεωργίου αποσόβησε σωτήρια την εστία του 2 φορές, με το σουτ του Ατζαγκούν να είναι πιο επικίνδυνο. Άλλο ένα σουτ του Σπυρόπουλου και ένα τετ-α-τετ του Μπεργκ επιβεβαίωναν την ανούσια κυριαρχία, ενώ ο διαιτητής αρνήθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι σε τράβηγμα του Μπεργκ εντός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως το τριφύλλι ήταν σαρωτικό ευθύς εξ αρχής. Στο 47΄ο Ατζαγκούν πήρε το ριμπάουντ από κεφαλιά του Κουτρουμπή, ύστερα από κόρνερ του Εμίρ Μπαϊράμι και την απόκρουση του Γεωργίου και από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 57΄ο Εμίρ Μπαϊραμί σκόραρε για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα με μονοκόμματο αριστερό σουτ μέσα στην περιοχή και το πανηγύρισε δεόντως. Στο 73΄η πίεση του Ζέκα έστρωσε τη μπάλα στο Λαγό, ο οποίος σέντραρε και ο Μπεργκ εύκολα σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από το Νίκο Καρέλη στο 88΄, ο οποίος έσπασε το οφσάιντ και βγήκε φάτσα στο Γεωργίου από τη μπαλιά του κορυφαίου του ματς Ζέκα και δεν αστόχησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα