«Σφαγή» για το μέρισμα: 500.000 το ζητούν, ούτε οι μισοί δε θα το πάρουν

«Βροχή» συνεχίζουν οι αιτήσεις των Ελλήνων φορολογούμενων για το κοινωνικό μέρισμα με την ελπίδα πως θα αποκτήσουν το πολυπόθητο «χαρτάκι» των 500 - τουλάχιστον - ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την διευθύντρια ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της γενική γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, Σοφία Σεχπερίδου, οι αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας - έντεκα ημέρες από την ημέρα που άνοιξε ο ιστότοπος για την υποβολή των αιτήσεων - ήταν περίπου 495.000.

Όπως δημοσιεύει η Ημερησία, από τις αιτήσεις αυτές οι 213.000 έχουν γίνει αποδεκτές και οι δικαιούχοι θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα έως τις

10 Μαΐου, ενώ άλλες 282.000 έχουν απορριφθεί. Ωστόσο μετά το πέρας της διορίας για την υποβολή των αιτήσεων (30 Ιουνίου) οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών θα επανεξετάσουν τις απορριφθείσες αιτήσεις με βάση τις νέες φορολογικές δηλώσεις, ώστε να λάβουν το μέρισμα και οι μακροχρόνια άνεργοι.

Την ίδια στιγμή στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι αιτούντες που δηλώνουν ότι φιλοξενούν ή φιλοξενούνται καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις τα ίδια άτομα δηλώνουν πως ο ένας φιλοξενεί τον άλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα