Σενάρια συνωμοσίας: Ο Μπαλτάκος ήξερε για την κρυφή κάμερα του Κασιδιάρη

10:47 3/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Άνεση στην συζήτηση, στημένες ερωτήσεις, στοχευμένες απαντήσεις. Αρκετά είναι τα στοιχεία που συνηγορούν στο ενδεχόμενο το επίμαχο βίντεο ίσως και να το έστησε... και ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος.

Στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στην Βουλή επικρατεί αναβρασμός από χθες το μεσημέρι όταν και το βίντεο Μπαλτάκου-Κασιδιάρη βγήκε στην δημοσιότητα. Η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου και του ίδιου του πρωθυπουργού ήταν άμεση, ωστόσο ο Μπαλτάκος άνοιξε μία πληγή η οποία θεωρούν στο πρωθυπουργικό επιτελείο

πως πρέπει να κλείσει άμεσα.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, ήταν γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις, γεγονός που δημιουργούσε κατά καιρούς δυσαρέσκεια σε πολλούς οι οποίοι ήθελαν η κυβέρνηση να έχει έναν καθαρά φιλελεύθερο χαρακτήρα. «Μετά τα ρουσφέτια για τον γιο του και τις δηλώσεις περί αντικομμουνισμού, ο Μπαλτάκος είχε μπει στο στόχαστρο. Ο ίδιος αισθανόταν πίεση και ίσως ήθελε να φύγει. Μπορεί να αποφάσισε να το κάνει με τους δικούς του όρους. Ίσως ήθελε να κάνει τον καμικάζι», λένε στο koolnews.gr πηγές του Μεγάρου Μαξίμου. Για να συμπληρώσουν πως οι ιδεολογικές του διαφορές με το σύνολο της κυβέρνησης ήταν «κολοσσιαία» όπως επισημαίνουν. Ενώ υπενθυμίζουν τις διαρροές που τον ήθελαν να βλέπει αναγκαία στο μέλλον μία συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την Χρυσή Αυγή, γεγονός που αποδεικνύει πως σε πολλά πράγματα ο Μπαλτάκος ήταν πιο κοντά με την Χρυσή Αυγή, παρά με την κυβέρνηση την οποία υπηρετούσε.

Ωστόσο στελέχη κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, στέκονται ιδιαίτερα στην χρόνια φιλία του πρωθυπουργού με τον Τάκη Μπαλτάκο, λέγοντας ότι «ήθελε (ο Μπαλτάκος) να χτυπήσει για κάποιο λόγο την κυβερνητική σταθερότητα, αλλά χτυπά και τον ίδιο του τον φίλο». Μία φιλία η οποία τώρα θα δοκιμαστεί και ίσως και να τελειώσει, διότο ο Τάκης Μπαλτάκος χρησιμοποίησε ύβρεις για τον φίλο του σε εχθρούς της κυβέρνησης, οι οποίες άκουσε το πανελλήνιο.

Σχολιάζεται μάλιστα ότι το τελευταίο διάστημα, οι επαφές του με τους Χρυσαυγίτες ήταν συχνότερες, θέλοντας να εννοηθεί πως... κάτι ετοίμαζε. Ίσως βέβαια τα σενάρια αυτά να αγγίζουν την συνωμοσιολογία, καθώς ο Μπαλτάκος πλέον είναι ο.., κακός «δαίμων». Ωστόσο αυτό που δεν μπορεί να παραβλεφθεί είναι το γεγονός πως οι Χρυσαυγίτες άφησαν να εννοηθεί ότι υπάρχουν κι άλλα, γύρω στα δέκα, βίντεο με πολλές ώρες συνομιλίας του Τάκη Μπαλτάκου, Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, και άλλους Χρυσαυγίτες...

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα