Σεφτέ από Μπουονανότε στο Αγρίνιο – Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 σε φιλικό τον Παναιτωλικό

00:50 5/9/2015 - Πηγή: KoolNews

Με τον Ντιέγκο Μπουονανότε να «ανοίγει λογαριασμό», η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού, σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η είδηση του αγώνα ήταν η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου στις υποχρεώσεις της Ένωσης μετά από περίπου 5.5 μήνες απουσίας, λόγω της σοβαρής επέμβασης που έκανε στο γόνατό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού στις 11/03 με τον Ολυμπιακό).

Ο μέσος της ΑΕΚ

αγωνίστηκε για 20 λεπτά χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, ενώ λεπτά συμμετοχής πήρε και ο Μιγκέλ Κορδέρο, ο οποίος δεν έκανε προετοιμασία με τους «κιτρινόμαυρους» μετά τη βαριά θλάση που υπέστη.

Όσον αφορά τον Ντιέγκο Μπουονανότε, ο Αργεντινός επιθετικός μέσος αγωνίστηκε για 75 λεπτά και ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 17΄ με πέναλτι.

Ο άνθρωπος που κέρδισε την παράβαση, Μακόλεϊ Κρισάντους, ήταν αυτός που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 35΄, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86΄ ο Βασιλαντωνόπουλος μετά από ασίστ του Μάνταλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Ποντες): Στεφανάκος (46΄ Κυριακίδης), Κουτρομάνος (46΄ Ντάνι Μπεχαράνο), Κούσας (71΄ Χαντάκιας), Παπάζογλου, Μαρτίνες, Μάκος (71΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο (46΄ Ρουσκουσέδα), Ουάρντα (60΄ Ρομέρο), Καπέλ (79΄ Μίλιο), Μαρκόφσκι (71΄ Βασιλείου), Βιγιαφάνες (71΄ Καμαρά)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης (60΄ Βούρας), Γκάλο (60΄ Βασιλαντωνόπουλος), Ντιντακ (69΄ Πεταυράκης), Αρθο (65΄ Κολοβέτσιος), Λαμπρόπουλος, Γιοχανσον (60΄ Ανδρεόπουλος), Σιμοες (74΄ Φαγέ), Μπουονανοτε (74΄ Μάνταλος), Ανάκογλου, Μπαρμπόσα (60΄ Σοϊλέδης), Κρισάντους (74΄ Κορδέρο)

The post Σεφτέ από Μπουονανότε στο Αγρίνιο – Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 σε φιλικό τον Παναιτωλικό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα