Σε πανικό ο Χατζηδούκας – Του έκλεψαν όλα τα ζευγάρια παπούτσια που θα παρουσίαζε στη Μενεγάκη [βίντεο]

Μια απίστευτη περιπέτεια είχε την Πέμπτη ο Δούκας Χατζηδούκας την οποία εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου ήταν καλεσμένος.

Ο γνωστός σχεδιαστής, έπεσε θύμα διάρρηξης και ήταν πάρα πολύ ταραγμένος. Μέχρι να ξεκινήσει μάλιστα η εκπομπή, δεν ήταν σίγουρο ότι θα εμφανιστεί. Οι δράστες, του έσπασαν το αυτοκίνητο και του έκλεψαν όλα τα ζευγάρια παπουτσιών που είχε μέσα. Η Ελένη Μενεγάκη

έχοντας δίπλα της τον σχεδιαστή, λίγο πριν σβήσει την κατακόκκινη τούρτα με το κεράκι για τα γενέθλιά της, αποκάλυψε:

«Σ’ ευχαριστώ πολύ Δούκα μου. Να είσαι καλά και να μη σε πιάνει το κακό το μάτι! Να τους πω τι έπαθες σήμερα το πρωί; Είχε οργανωθεί, είχε μαζέψει τα κομμάτια της συλλογής του. Έρχομαι εδώ το πρωί και μου λένε «μπορεί και να μην έχεις τον Δούκα στην εκπομπή. Έχει τέτοια ταραχή… Του σπάσανε το αμάξι και τον κλέψανε», είπε η Ελένη.

«Μου κλέψανε όλα τα παπούτσια και τις βαλίτσες και τα ντεκόρ και όλα τα παραλειπόμενα. Αλλά επειδή έχουμε πολλά παπούτσια φέραμε άλλα», απάντησε ο σχεδιαστής…

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Σε πανικό ο Χατζηδούκας – Του έκλεψαν όλα τα ζευγάρια παπούτσια που θα παρουσίαζε στη Μενεγάκη [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χατζηδούκας –, Μενεγάκη [βίντεο],chatzidoukas –, menegaki [vinteo]