Σε νοσοκομείο θα μεταφερθεί ο Εμμανουήλ: Πώς κατέληξε με χειροπέδες ο αναμορφωτής των ναυπηγείων [βίντεο]

Δεν αισθάνεται καλά και θα ζητήσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο Σωτήρης Εμμανουήλ που βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.Ο Σωτήρης Εμμανουήλ και ο Γιάννης Μπέλτσιος, βρίσκονται στον 13ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής από το πρωί. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο κ. Εμμανουήλ δεν αισθάνεται καλά και πιθανότατα να μεταφερθεί σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Δημόσιας

Τηλεόρασης.

Ο κ. Εμμανουήλ είχε έρθει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ προκειμένου να αναμορφώσει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Είχε γνωριμίες και επαφές με όλη την ελίτ των συνδικαλιστών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ενώ συμπληρώνεται ότι το συγκεκριμένο γεγονός υποδηλώνει ότι κινούσε τα νήματα σε όλα τα πρότζεκτ των υποβρυχίων.

Οι παραπάνω πληροφορίες δείχνουν ότι οποιοσδήποτε επιχειρηματίας ήθελε να συμμετάσχει στα πρότζεκτ των υποβρυχίων, έπρεπε πρώτα να μιλήσει με τον Σωτήρη Εμμανουήλ. Επίσης είχαν διαδοθεί και φήμες οι οποίες ανέφεραν ότι κατασκεύαζε δικό του σκάφος μέσα στα ναυπηγεία. Μετά από κάποιο καιρό είχε εξαφανιστεί και τελικά επανεμφανίστηκε το 2010 για να επαναδιεκδικήσει την θέση που θα του έδινε την ευκαιρία για την αναμόρφωση των ναυπηγείων αλλά εν τω μεταξύ είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο των υποβρυχίων και δεν τα κατάφερε.

Σήμερα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ απολογούμενος για τις πράξεις για τις πράξεις που του καταλογίζονται. Ταυτόχρονα, εκτός από τον Σωτήρη Εμμανουήλ και τον Γιάννη Μπέλτσιο, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα εντάλματα για την υπόθεση των εξοπλιστικών προμηθειών, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την έρευνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα