Σε καταστολή ξανά η Μυρσίνη Αρναούτη – Έντονο επεισόδιο μεταξύ της μητέρας της και του αδερφού του Παντελίδη


Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της 30χρονης Μυρσίνης Αρναούτη, η οποία από τις 18 Φεβρουαρίου που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του 32χρονου Παντελή Παντελίδη, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star.gr, οι γιατροί την έθεσαν ξανά σε καταστολή, λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, με την ίδια να έχει καταφέρει να ψελλίσει μόλις μερικές λέξεις. Το απόγευμα της Παρασκευής, στο νοσοκομείο εμφανίστηκε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη,

Τριαντάφυλλος, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κατάφερε να δει τη Μυρσίνη πριν οι γιατροί την ρίξουν ξανά σε καταστολή.

Ο ίδιος, συνομίλησε με τη μητέρα της, Νατάσα Αρναούτη, ρωτώντας την τόσο για την κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης όσο και για το αν η κοπέλα κατάφερε να δώσει πληροφορίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Η συνάντησή τους έληξε άδοξα, μιας και η μητέρα του ζήτησε να λύσει την όποια απορία του μιλώντας με το δικηγόρο της!

Μερικές ώρες πριν, ο δικηγόρος της Μυρσίνης μιλώντας στις κάμερες μετέφερε όλα όσο η οικογένειά της ήθελε να μοιραστεί με τους δημοσιογράφους και το κοινό που παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην πορεία της υγείας της κοπέλας, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων τους, είναι πολύ διαφορετικό από το αντίστοιχο των συμβούλων της οικογένειας Παντελίδη.

«Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σε καταστολή. Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδος.

Η οικογένεια της Μυρσίνης αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη και άδικη συμφορά που τη βρήκε χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια, τα οποία μόνο αυτή δικαιούται να κάνει και κανείς άλλος. Έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους.

Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία τα όσα της αποδίδονται ότι τάχα είπε ή δεν είπε και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του ατυχήματος, τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παρακαλούμε όλοι να σεβαστούν την προανάκριση και να μην ξεχνάμε ότι τα διδάγματα της κοινής πείρας και η απλή λογική πολλές φορές είναι οι καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων.

Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην κατάσταση της υγείας της κοπέλας και παρακαλεί θερμά να το σεβαστούν αυτό όλοι και να σταματήσουν οι προσελεύσεις στο νοσοκομείο. Παράλληλα παρακαλούμε να δεχθεί η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη τα θερμά μας συλλυπητήρια», δήλωσε.

Πηγή: toratora.gr

The post Σε καταστολή ξανά η Μυρσίνη Αρναούτη – Έντονο επεισόδιο μεταξύ της μητέρας της και του αδερφού του Παντελίδη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα