Σε δημοπρασία τα δωμάτια των Μάικλ Τζάκσον και Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Hyde Park [εικόνες]

Ένα από τα διασημότερα ξενοδοχεία του Λονδίνου, το Χάιντ Παρκ αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία όλο του το εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένων κάποιων χώρων μέσα στους οποίους έμειναν διάσημοι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι βγαίνει στο «σφυρί» το δωμάτιο όπου έδειχνε να προτιμά για την παραμονή του το ζεύγος Μπέκαμ. Το διάσημο κρεβάτι, περιτριγυρισμένο από κάγκελα, καθώς και το ηχοσύστημα, οι δύο τηλεοράσεις και το γυάλινο τραπεζάκι του καφέ όπου απολάμβανε τις στιγμές της η οικογένεια Μπέκαμ βρίσκονται στη διάθεση των επίδοξων αγοραστών.

Παράλληλα, στον συγκεκριμένο

πλειστηριασμό θα δημοπρατηθεί και η τουαλέτα την οποία χρησιμοποίησε ο διάσημος βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζάκσον. Το μπάνιο έχοντας δύο τουαλέτες και δύο νιπτήρες, επενδυμένο ολόκληρο με μάρμαρο αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στον πλειστηριασμό.

Οι υπεύθυνοι του όλου πρότζεκτ δήλωσαν ότι δεν μπορούν να δημοπρατηθούν ξεχωριστά τα έπιπλα ή τα αντικείμενα που βρίσκονται στα δωμάτια του Χάιντ Παρκ. Πάντως η τιμή που αναμένεται να χτυπήσουν τα διάσημα αυτά δωμάτια κυμαίνεται από 300.000 έως 500.000 λίρες ανάλογα με τις διαθέσεις των συμμετεχόντων στον πλειστηριασμό. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο γειτονικό Χέμπελ Χοτέλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα