Σαμαράς: Ο Τσίπρας θα κάνει την Ελλάδα Βόρεια Κορέα

06:40 6/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Σκληρή κριτική σε όσα ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο πρόσφατο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Ο Αντώνης Σαμαράς θέλησε να καταστήσει ορατές

τις πολιτικές διαφορές της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα οικονομίας, ασφάλειας και μεταναστευτικής πολιτικής. Παράλληλα, κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως έχει πάρει στην… αγκαλιά του τους συνδικαλιστές του Δημοσίου που, όπως είπε, οδήγησαν τη χώρα στην κρίση.

Χαρακτηριστικά είπε πως «δεν θα μετακομίσουμε στη Βόρεια Κορέα για τον ΣΥΡΙΖΑ» και υπογράμμισε πως ο στόχος της πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα είναι να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ. Και αναφέρθηκε στην πρόσκληση για συμμαχία με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Εμείς δεν παίζουμε με την πατρίδα. Δεν παίζουμε με τον ελληνικό λαό», σημείωσε και πρόσθεσε πως «δεν μπορούμε να είμαστε ανεύθυνοι και να μη λέμε την αλήθεια στους νέους μας».

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε ακόμη για φοροελαφρύνσεις και ανακοίνωσε επιδοτήσεις στους αγρότες και τους επιχειρηματίες της Θράκης.

Επίσης είπε πως τα έσοδα του ΕΝΦΙΑ θα πηγαίνουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Σημείωσε τέλος πως η δημοσκοπική διαφορά μειώνεται και έστειλε μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

«Η νίκη μας θα είναι το Βατερλό του λαϊκισμού στην Ελλάδα και αυτό θα σημάνει την αναγέννηση της Ελλάδας», τόνισε.

The post Σαμαράς: Ο Τσίπρας θα κάνει την Ελλάδα Βόρεια Κορέα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα