Σάλος στο Μανχάταν με το ροζ βίντεο ποδολάγνου Έλληνα ιερέα [εικόνες]

Εκείνο το βράδυ στο όρος Σινά ο Μωυσής πήρε δύο μεγάλες πλάκες και σε μία από αυτές έγραφε «Ου μοιχεύσεις». Κι ενώ θα περίμενε κανείς αυτή τη φράση να την τηρούν περισσότερο απ΄όλους οι παπάδες, μιας και οι υπόλοιποι μπήκαν στο σωστό το δρόμο και την διέγραψαν για τα καλά, υπάρχει ένας παπάς που δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταπατήσει τον γαμήλιο και τον ιερατικό του όρκο.

Ο μερακλής πατέρας Γεώργιος Πασσιάς, που ιερουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή Washington Heights στο Μανχάταν, είδε την κρυφή σχέση του με 45χρονη Περουβιανή να βγαίνει στη φόρα και είχε μια πολύ καλή αφορμή να πετάξει τα ράσα για να μπορεί να απολαμβάνει ακόμα περισσότερο τις χαρές της σάρκας.

Ο παπάς Πασσιάς είναι παντρεμένος με τέσσερα παιδιά, αλλά όταν είδε την 45χρονη Εθέλ Μπουζάλα από το Περού την ερωτεύτηκε. Την αποκαλούσε πνευματικό του παιδί, την έκανε συνεργάτιδα του, την έβαλε υπεύθυνη για την ανέγερση χρημάτων για την επέκταση του ναού, υπεύθυνη στο κατηχητικό και υπεύθυνη στο κρεβάτι του. Η Εθέλ που είναι επίσης παντρεμένη με παιδιά, δεν έλεγε όχι σε καμία επιθυμία του και στις φωτογραφίες που έβγαλε η New York Post στη δημοσιότητα τον βλέπουμε να απολαμβάνει τρίψιμο στη μούρη από τα πόδια της και να τοποθετεί μια μπανάνα στο αιδοίο της.

Όταν αποκαλύφθηκε η σχέση τους από τον άντρα της Περουβιανής, ο παπάς κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο ανώτερο ιερατικό όργανο και να παραιτηθεί από την θέση του. Στην τελευταία του ομιλία στο ποίμνιο του είπε: «Ο Θεός αποφάσισε να αποσυρθώ, να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο μας. Μην με ρωτήσετε πού πηγαίνω και πού θα βρίσκομαι».

Το πολύ κουφό της υπόθεσης είναι ότι ο σύζυγος που έκανε την αποκάλυψη δεν χώρισε με την 45χρονη και είναι ακόμα μαζί. Δεν ξέρουμε πως το έχουν στο Περού, αλλά εδώ στο Ελλάντα όταν γίνεται κατά συρροήν κερατάς χωρίζεις!

Πηγή ToraTora.gr

The post Σάλος στο Μανχάταν με το ροζ βίντεο ποδολάγνου Έλληνα ιερέα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα