Σάλος και με υπογραφή Παπαδημούλη για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου

Αντιδράσεις εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η επιλογή του Δημήτρη Καμμένου για το υφυπουργείο Υποδομών.

Το παρελθόν του στελέχους των ΑΝΕΛ και οι ακραίες θέσεις του σε διάφορα ζητήματα, πέρα του ότι απέχουν μίλια μακριά από τις θέσεις και την ιδεολογία του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα αποτελούν «κόκκινο πανί» για την πλειονότητα των μελών αλλά και των ψηφοφόρων του αριστερού κόμματος.

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Την ένσταση του στην επιλογή αυτή εξέφρασε και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Στηρίζω απολύτως την Κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες ρατσιστιστικές απόψεις».

Εναντίον της συγκεκριμένης επιλογής τοποθετήθηκε και ο Πέτρος Τατσόπουλος που με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ανέφερε: «Πριν από λίγη ώρα είδα στο Κανάλι της Βουλής ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ για το Γκέτο της Βαρσοβίας. Και αμέσως μετά είδα ότι ο κύριος αυτός μόλις υπουργοποιήθηκε στη νέα μας αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση. Και ντράπηκα. Κι ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους νεκρούς του Γκέτο. Έστω και με 73 χρόνια καθυστέρηση. Αναδρομικά. Για όσους μικρόνοες κάνουν καριέρα στη δική μου πατρίδα φτύνοντας πάνω στους δικούς τους τάφους».

Η Ραχήλ Μακρή σχολιάζοντας παλιά tweets του Καμμένου σχολίασε: «Αλέξη #tsipra τα μαθήματα με το δεξί πιάνουν τόπο, λίγο πιο δεξιά & την επόμενη μπορείτε να κυβερνήσετε με την ΧΑ» και στην συνέχεια είπε: «#syriza το ακούτε "αριστεροί"; Ο ακροδεξιός φασίστας. Υπουργός της κυβέρνησης της αριστεράς. Περαστικά σας.»

Οι πολίτες

Πέρα όμως από τους πολιτικούς με επικριτικά λόγια για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα αναφέρονταν και απλοί πολίτες των οποίων τα παράπονα για την επιλογή αυτή κατέκλυσαν τα social Media.

Τα ρατσιστικά του σχόλια, οι επιθέσεις εναντίον του νυν πρωθυπουργού και οι ακραίες θέσεις του σε διάφορα θέματα κατέκλυσαν το διαδίκτυο συνοδευόμενα από την απορία όσων τα ανάρτησαν για το σκεπτικό της επιλογής Τσίπρα.

The post Σάλος και με υπογραφή Παπαδημούλη για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα