Σ’ έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω

Το «Your face sounds familiar», το οποίο έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής, ήλθε απλώς να επιβεβαιώσει ότι ως τηλεοπτικό έθνος αρεσκόμαστε στην ελαφρά ψυχαγωγία.

Γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη

Και πως ακόμη και αν δεν υπάρχει πια η σόουμπιζ στον βαθμό που υπήρχε, τα κανάλια θα την εφεύρουν και θα την παρουσιάσουν με διαστάσεις Χόλιγουντ. Κάτι τέτοιο θύμισε το χθεσινό σόου, το οποίο ήταν καλοδουλεμένο, με καλές στιγμές αλλά και υπερβολή, με έξυπνη διανομή

αλλά και αναμενόμενα χλιαρές παρουσίες, με διάθεση να διασκεδάσει αλλά και να ξεχειλώσει. Η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει να νιώθει ασφαλής γι' αυτό που είναι, δεν έχει αγωνία να γοητεύσει τα πλήθη και ιδιαιτέρως τα ανδρικά - κάτι που συνιστά πια τηλεοπτικό σύνδρομο -, είναι αυτοσαρκαστική και αυθεντική. Από τους παίκτες που συμμετείχαν ξεχώρισαν, όχι άδικα, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Το σόου θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αν φυσικά είχε καλύτερη επιτροπή. Η παρουσία του Τάκη Ζαχαράτου ήταν αυτή που έδωσε μια φρεσκάδα και έναν τόνο χαράς, με αποκορύφωμα την περιγραφή της Νατάσσας Μποφίλιου. Αντιθέτως, η μεταμόρφωσή του ως Αννα Βίσση δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές του. Σταθερά ψύχραιμος, εύστοχος και οξυδερκής στις εκτιμήσεις του ο Αλέξανδρος Ρήγας. Η Κατερίνα Γκαγκάκη φάνηκε λίγο αμήχανη και συχνά προσγείωνε το χιούμορ του Ζαχαράτου, ενώ κάποιες στιγμές ξεχνούσε ότι βρισκόταν στο πλατό του ΑΝΤ1 και νόμιζε ότι έκρινε παράσταση στο Γουέστ Εντ, μιλώντας ακόμη και για «εναλλαγή του ρευστού με το κοφτό»! Η Μπέσυ Μάλφα έχει το δικό της στυλ προσέγγισης των μεταμορφώσεων το οποίο υποστηρίζει με καλά επιχειρήματα, ωστόσο κάποια εξ αυτών δεν αφορούν μια εκπομπή ψυχαγωγική, η πρόθεση της οποίας είναι το τσαλάκωμα και όχι η καριέρα στο Μπρόντγουεϊ.

Και κάτι τελευταίο. Δύσκολοι οι καιροί και χαμηλά τα μπάτζετ, αλλά ας δώσει κάτι παραπάνω το κανάλι για να σώσει τη «χαμένη τιμή» της περούκας. Είδαμε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ως Ρένα Παγκράτη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ως Βασίλη Χατζηπαναγή.

Το διαβάσαμε στο tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα