Ρουσόπουλος-Ζαχαρέα κυκλοφορούν και πάλι μετά από καιρό

Μετά από αποχή τουλάχιστον μιας τετραετίας από τα νυχτερινά στέκια το γνωστό ζεύγος έχει ξεμυτίσει ξανά με βραδινές εξόδους σε ένα στέκι διασήμων και πλουσίων στην Κηφισιά.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε σε κάποιο μαγαζί και αναρωτιόμασταν τι έχουν απογίνει. Από το 2009, όταν και ολοκληρώθηκε η πολιτική θητεία του κ. Ρουσόπουλου, το ζεύγος απέφευγε τις δημόσιες εξόδους γιατί ο κόσμος - δικαίως - έβραζε με το, πρώην υπουργό για τα πεπραγμένα του στην κυβέρνηση Καραμανλή, ενώ η μπάλα είχε πάρει και τη Μάρα Ζαχαρέα, η οποία εκφωνούσε τότε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

του Mega.

Ο καιρός όμως πέρασε, ο θυμός και η μνήμη ξεθυμάναν και το ζευγάρι κάνει συχνά τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα, αφού φαίνεται πως η ανάληψη της κεντρικής παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Σταρ από την κ. Ζαχαρέα τους αναζωογόνησε.

Επισκέπτονται κυρίως μαγαζιά της Κηφισιάς, όπου περιβάλλονται από «εκλεκτό» κόσμο, όπως η Ελένη Μενεγάκη. Το ιαπωνικό Rakkan είναι το μαγαζί που έχουν μόνιμα τραπέζι τον τελευταίο καιρό οι δυο τους και πηγαίνουν με μεγάλη παρέα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα