«Ρουφιάνα» η Νταϊάνα – Διέρρεε απόρρητα στοιχεία του παλατιού

Μία νέα αποκάλυψη έρχεται να ταράξει την ηρεμία στο Μπάκιγχαμ καθώς η Νταϊάνα διέρρεε πληροφορίες από τα άδυτα του παλατιού προς τους δημοσιογράφους προκειμένου να έχει συμμάχους κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου του χωρισμού της από τον Κάρολο.

Η απρόσμενη αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης για τις τηλεφωνικές υποκλοπές του Ομίλου Μέρντοχ, όταν ένας μάρτυρας κατέθεσε ότι η πριγκίπισσα διέρρεε πληροφορίες για την βασιλική οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην βασιλικός συντάκτης της

ταμπλόιντ εφημερίδας «News of the World», Κλάιβ Γκούντμαν κατέθεσε την Πέμπτη ότι η Νταϊάνα είχε διαρρεύσει μέχρι και την εμπιστευτική ατζέντα με βασιλικά τηλέφωνα στην εφημερίδα του μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ.

Η ίδια η πριγκίπισσα είχε στείλει αντίγραφο της ατζέντας μέσω ταχυδρομείου στο γραφείου του δημοσιογράφου και αργότερα του τηλεφώνησε για να δει αν το έχει λάβει.

Ο Κλάιβ Γκούντμαν ισχυρίστηκε ότι η πριγκίπισσα διέρρευσε την ατζέντα κατά τη διάρκεια της περιόδου χωρισμού της από τον Κάολο προκειμένου να δείξει το μέγεθος της οικογένειας του σε σχέση με την δική της έτσι ώστε να κερδίσει υποστηρικτές στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο πρώην βασιλικός συντάκτης δεν δίστασε να αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του, του είχαν δοθεί πολλά αντίγραφα της περιβόητης βασιλικής ατζέντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα