Ρώσοι υποψήφιοι στις εκλογές διαφημίζουν την ομοφοβία τους με βίντεο για την Κοντσίτα

Την αντίδραση της gay-κοινότητας της Ρωσίας έχει προκαλέσει το προεκλογικό σποτ δύο υποψήφιων για τις δημοτικές εκλογές που γίνονται στη Μουρμάνσκ στις 14 Σεπτεμβρίου με το οποίο διαφημίζουν την αντιομοφυλοφιλική τους στάση χρησιμοποιώντας τη νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ.

Στο βίντεο διάρκειας μόλις 6 δευτερολέπτων ο Όλεγκ Γκούζια και ο Ντάιαμοντ Γκισμέεφ σφίγγουν τα χέρια και στο σπικάζ ακούγεται

η φράση: «Ενωμένοι ενάντια στην πλημμύρα των ομοφυλόφιλων».

Επίσης στο βίντεο απεικονίζεται μια παρωδία της Eurovision με το ενθουσιώδες κοινό να παραληρεί μπροστά στην γνωστή γενειοφόρο τραγουδίστρια Κοντσίτα Βουρστά που εκεί εκτός από τα γένια έχει και ροζ μαλλιά.

Εκπροσωπώντας την "Ενωμένη Ρωσία" ο 50χρονος Ντάιαμοντ Γκισμέεφ είναι ένας διάσημος Ρώσος αθλητής, εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο kickboxing. Από το 1994 έως το 1997 ήταν μέλος της περιφερειακής Δούμας για το Μουρμάνσκ και από το 2001 έως σήμερα είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Μουρμάνσκ.

Με τη σειρά του ο Όλεγκ Γκούζια εκπροσωπεί το κυβερνών κόμμα.

Δείτε το βίντεο από το gayrussia.eu

The post Ρώσοι υποψήφιοι στις εκλογές διαφημίζουν την ομοφοβία τους με βίντεο για την Κοντσίτα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα