Ρίχνει «δίχτυα» στον Κάμπελ η Γαλατά, επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι

Η Γαλατάσαραϊ έχει στο στόχαστρο της τον Τζόελ Κάμπελ, ενώ κοντά στην επιστροφή του στο Stamford Bridge είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά...

Τον διεθνή Κοσταρικανό ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Τζόελ Κάμπελ, θέλει η Γαλατάσαραϊ. Οι Τούρκοι είχαν στρέψει τα βλέμματα τους πάνω στον βραχύσωμο επιθετικό όταν αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό. Οι εμφανίσεις του Κάμπελ στο Μουντιάλ και σε συνδυασμό με το...πωλητήριο που του έχουν βάλει οι «κανονιέρηδες»

έχουν κάνει τους ανθρώπους της Γαλατά να τον θέλουν στην ομάδα, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ. Η Άρσεναλ φέρεται να ζητά 500.000 ευρώ για τον δανεισμό του, ενώ η αξία αγοράς του Τζόελ Κάμπελ, προσεγγίζει το 1,5 εκατομμύριο.

Ντιντιέ Ντρογκμπά, η επιστροφή

Κοντά στην επιστροφή του στους «μπλε» είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, όπως αναφέρει το SkySports. Το κορυφαίο αθλητικό μέσο, αναφέρει πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει τον Ιβοριανό στο Λονδίνο και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ θα έχει και θέση στο τεχνικό τιμ. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που έφερε τον Ντρογκμπά από την Μαρσέιγ στην Τσέλσι.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα