Ρεζίλι έγινε ο Ρόμνεϊ- Στον αέρα από λάθος η ιστοσελίδα της νίκης

Δεν έχουν τέλος οι γκάφες για τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για την προεδρία αφού δεν φτάνει που έχασε την μάχη των εκλογών, η ομάδα του κατά λάθος διέρρευσε την ιστοσελίδα που είχε ετοιμάσει για την… νίκη του.

Την Τετάρτη το Political Wire δημοσίευσε φωτογραφίες από τις ιστοσελίδες που η ομάδα του Ρόμνεϊ ετοίμαζε σε περίπτωση νίκης του στις προεδρικές εκλογές.

Με το πρώτο κλικ στην ιστοσελίδα ο επισκέπτης θα αντίκριζε τη σφραγίδα του «Γραφείου του εκλεγμένου

Προέδρου» συνοδευμένο από μια φράση του Μιτ Ρόμνεϊ.

«Είμαι ενθουσιώδης για τις προοπτικές που έχουμε σαν έθνος. Η προτεραιότητά μου είναι να βάλω την Αμερική να δουλέψει» ήταν επινίκιο μήνυμα του παρ’ ολίγον προέδρου.

Η ιστοσελίδα περιλάμβανε συνδέσμους για την επικείμενη ορκωμοσία που θα γινόταν στην Ουάσιγκτον στις 21 Ιανουαρίου του 2013 και το όραμά του για μια «μικρότερη, απλούστερη και εξυπνότερη» Αμερική.

Ακόμα υπήρχαν τρεις σελίδες με πληροφορίες για τον Μιτ Ρόμνεϊ, την διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης και πρόσκληση για συμμετοχή στη διοίκηση.

Το Political Wire δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το πώς έφτασε στα χέρια του το link της ιστοσελίδα και αρκέστηκε μόνο στο να σημειώσει πως τέθηκε άμεσα offline.

Keywords
Τυχαία Θέματα