Προβάρει τα «πράσινα» ο Καλάθης

13:01 7/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Νικ Καλάθης βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό καθώς το μέλλον του στους Μέμφις Γκρίζλις είναι δυσοίωνο και κάποιο άλλο καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ δεν έχει βρει...

Κρίσιμες αποφάσεις καλείται να πάρει ο Νικ Καλάθης για το μέλλον του. Στο Μέμφις, φαίνεται ότι δεν υπάρχει και τόσο ο διαθέσιμος χώρος λόγω αρκετών παικτών που θα μείνουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα και κάποιος άλλος σύλλογος δεν έχει

βρεθεί στο να του δώσει ένα καλό συμβόλαιο από οικονομικής πλευράς, αλλά και από πλευράς αγωνιστικού ρόλου.

Αν, φυσικά, ο ομογενής γκαρντ αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο, τότε ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί, παρά το ενδιαφέρον που είχαν δείξει στο παρελθόν η Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Μπαρτσελόνα. Από εκεί και πέρα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι υπέρ της μεταγραφής του Καλάθη στον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, πέρα από το ζήτημα του Νικ Καλάθη, θα γίνει και διευθέτηση στα υπόλοιπα σχέδια για τις μεταγραφές. Ο Τζόρτζεβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και τις επόμενες ημέρες θα έρθουν και οι βοηθοί του. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει και υποχρεώσεις με την Εθνική Σερβίας, με την οποία θα αγωνιστεί στο Eurobasket 2015 και στις 15 Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν στέκεται εμπόδιο ώστε ο Εξάστερος να υλοποιήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Μαυροκεφαλίδης: «Σύντομα θα αποφασίσω»

Ο Λουκάς Μυροκεφαλίδης έχει δεχθεί πρόταση από τη Μάλαγα για διετή συνεργασία, 450.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο όπως ο ίδιος δήλωσε ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το τι θέλει να κάνει. Όπως πάντως αναφέρεται στις εφημερίδες της Ανδαλουσίας, πως στην ομάδα δεν έχουν υποδεχθεί με χαρά το γεγονός ότι ο Έλληνας σέντερ καθυστερεί να δώσει την απάντηση του.

«Ακόμη το σκέφτομαι. Δεν έχω πολύ χρόνο για να αποφασίσω, αλλά σύντομα θα δώσω την απάντησή μου στη Μάλαγα», είπε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στη Malaga Hoy. Στη συνέχεια ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στο αν έχει μιλήσει με τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, όπου και είπε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον νέο προπονητή».

The post Προβάρει τα «πράσινα» ο Καλάθης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα