Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός για Ζήση – Στο κυνήγι και η Αρμάνι Μιλάνο

19:13 4/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Νίκος Ζήσης είναι free agent και ποθητός από αρκετές ομάδες όμως δύο μόνο έχουν πιθανότητες να αποσπάσουν την υπογραφή του...

Η θητεία του Ζήση στη Φενέρ ολοκληρώθηκε και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει αλλού την συνέχιση της καριέρας του. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μετά από δέκα χρόνια παρουσίας του σε ομάδες του εξωτερικού έχει αποκτήσει μια πάρα πολύ σημαντική εμπειρία και αυτό κάνει τις ομάδες από την Ευρώπη να τον ορέγονται.

Πριν από αρκετό καιρό το όνομά του γράφτηκε από τους Τούρκους, όπου και γίνονταν λόγος

για συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ως τον αντί-Σλούκα, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από την πλευρά του παίκτη. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Eurohoops.net που ειδικεύεται σε θέματα μπάσκετ ο «αιώνιος» αντίπαλος του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντα στο να αποκτήσει τον Νίκο Ζήση. Ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού, Σάσα Τζόρτεβιτς, έχει τον Έλληνα διεθνή γκαρντ στη λίστα του κι έχει κάνει και τις πρώτες διερευνητικές επαφές, προκειμένου να τον πείσει και να πει το «ναι» στην ομάδα με τα έξι πρωταθλήματα Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλή άποψη για το Ζήση έχει και ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Γιασμίν Ρέπεσα, ο οποίος θέλει να φέρει τον Έλληνα παίκτη στην Ιταλία.

The post Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός για Ζήση – Στο κυνήγι και η Αρμάνι Μιλάνο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προβάδισμα, Παναθηναϊκός, Ζήση –, Αρμάνι Μιλάνο,provadisma, panathinaikos, zisi –, armani milano