Πρωτοσέλιδα: Θα κάψουν Παπανδρέου – Καραμανλή

Το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, νέες συντάξεις-εξπρές για 400.000 επαγγελματίες και νέα σενάρια για εκλογές και μέτρα είναι μερικά από τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Πανικός Παπανδρέου

για το Ταμιευτήριο!".

Η εφημερίδα γράφει "ο πρώην πρωθυπουργός φοβάται την επέκταση της έρευνας για τα αμαρτωλά CDS και απειλεί".

ΕΘΝΟΣ: "Συνωστισμός στις φυλακές Κορυδαλλού".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ανακρίτριες και εισαγγελέας συμφώνησαν ότι έχουν αυξημένη ευθύνη για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Προφυλακίστηκαν για το αδίκημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και ως ύποπτοι για τέλεση νέων αδικημάτων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πέθανε ο Σαρόν μας φέρνουν τον... Αντίχριστο!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "εκπληρώνεται η «προφητεία» του Ραβίνου Γιτζάκ Καντούρι για τον Μεσσία των Εβραίων".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σύνταξη από τα 60 για 400.000 επαγγελματίες".

Η εφημερίδα γράφει ότι "παράθυρο για σύνταξη-εξπρές στα 60 και μάλιστα χωρίς να είναι πληρωμένες όλες οι ασφαλιστικές τους εισφορές ανοίγει για 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "«Αντισταθμιστικά» με ονοματεπώνυμο".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η περίφημη γερμανική εταιρεία HDW, που είναι στο επίκεντρο των δικαστικών ερευνών, εκτός από τις τεράστιες μίζες που μοίρασε, για τις συμβάσεις των υποβρυχίων, ανέθετε και δουλειές!... Αποκαλυπτικό για αυτές τις «αναθέσεις» και για το σύστημα της διαπλοκής το πόρισμα που συνέταξε το ΣΔΟΕ, ερευνώντας τις καταγγελίες για μίζες στις συμβάσεις των υποβρυχίων. Οπως αναφέρεται στο πόρισμα, που δημοσιεύει σήμερα η «Ε», οι Γερμανοί ζήτησαν να ανατεθούν τα έργα των διαβόητων αντισταθμιστικών ωφελημάτων σε συγκεκριμένες εταιρείες".

ΕΣΤΙΑ: "Ποιός γεννά την διαφθορά".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η γενεσιουργός αιτία του κακού δεν αλλάζει. Είναι το ίδιο το κράτος σε όλες τις εκφάνσεις του. Αν αυτό δεν περιορισθή και δεν εξορθολογισθή, πάντοτε θα γεννά την διαφθορά".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Βόρβορος..."

Σύμφωνα με την εφημερίδα "δυσωδία αναδίδεται από τα σκάνδαλα. Σήμερα απολογείται στον ανακριτή ο πρώτος κατηγορούμενος (Μ. Βαρότσης) για το σκάνδαλο στο Τ.Τ. και αύριο ακολουθεί ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ΜΜΕ Δ. Κοντομηνάς. Στο μεταξύ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που δείχνουν τις δαιδαλώδεις διαδρομές τεράστιων χρηματικών ποσών, που έβγαιναν από το Τ.Τ. ως επιχειρηματικά δάνεια και κατέληγαν είτε σε offshore εταιρείες, είτε σε προσωπικούς λογαριασμούς, είτε για αγορά σπιτιών από συγγενικά πρόσωπα των επιχειρηματιών".

ΤΑ ΝΕΑ: "Δώστε (κάτι λίγο) και σώστε από κατάσχεση".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "«Δώστε ό,τι μπορείτε» είναι το νέο δόγμα της Εφορίας για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά πραγματικά αδυνατούν να ανταποκριθούν. Οσον αφορά τις επικουρικές συντάξεις, αυξάνεται η παρακράτηση, με τελικό αποτέλεσμα να μηδενιστούν τα εκκαθαριστικά της Εφορίας".

Kontranews: "Θα κάψουν Παπανδρέου - Καραμανλή".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Παπανδρέου θα επιχειρήσουν να εμπλέξουν οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, προκειμένου να ελαφρύνουν τη θέση τους".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Με ορόσημο τις εκλογές δύο σενάρια για τα μέτρα".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η αναθεώρηση δόσεων του μηχανισμού στήριξης και ο ανασχεδιασμός των περιόδων ελέγχου και ενδεχομένως των μέτρων που πρόκειται να ληφθούν βρίσκονται στην ατζέντα των επαφών κυβέρνησης - τρόικας εν όψει των ευρωεκλογών, αλλά και με δεδομένη την ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα