Πρώτη θέση για τη συμμετοχή της Sixt Rent a Car στο EKO Mobility Rally 2013

To EKO Mobility rally 2013 είναι ένας διαφορετικός αγώνας αυτοκινήτων που απευθύνεται σε κάθε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο οδηγό που διαθέτει ηλεκτρικό, υβριδικό ή εναλλακτικών καυσίμων όχημα και διοργανώθηκε φέτος από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο), για έβδομη συνεχή χρονιά.

Για το 2013, το διήμερο ΕΚΟ Mobility Rally διεξήχθη

στο πλαίσιο της Εκδήλωσης Παγκοσμίου κυπέλλου Εναλλακτικών Ενεργειών η οποία είναι αναγνωρισμένη από την Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) ενώ συμμετείχαν σε αυτόν επαγγελματίες και ερασιτέχνες οδηγοί. Στον αγώνα συμμετείχε και η Sixt Rent a Car με ένα Lexus RX450 H και πλήρωμα τον Πρόεδρο του Δ.Σ και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Sixt , Παναγιώτη Φωτόπουλο και τον Γιάννη Χαιρόπουλο.

Το πλήρωμα της Sixt πήρε την 1η θέση στην κατηγορία Οικολογικής Οδήγησης «Eco Driving» ανάμεσα σε 18 πληρώματα. Οι διαδρομές της διοργάνωσης ήταν στην Κεντρική Στερεά Ελλάδα. Η εκκίνηση δόθηκε στην Αθήνα και ο τερματισμός στην καταπράσινη Κρύα Λειβαδιάς ενώ περιλάμβανε διαφορετικές διαδρομές ειδικά προσαρμοσμένες τόσο για αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα όσο για υβριδικά και εναλλακτικών καυσίμων.

Η Sixt Rent a Car με τη συμμετοχή της σε αυτή τη διοργάνωση θέλησε να υπογραμμίσει για μια ακόμη φορά ότι η περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση είναι θέμα όλων μας κάτι που προσπαθεί να υποστηρίξει και η ίδια με πράξεις όπως η προσπάθεια για ανανέωση του στόλου της με οχήματα που σέβονται το περιβάλλον και αφήνουν το μικρότερο δυνατό οικολογικό αποτύπωμα στον πλανήτη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα