Προσοχή κίνδυνος! Αυτές είναι οι πιο θανατηφόρες γυναίκες του κόσμου [εικόνες]

Γνωρίζουμε τον Τεντ Μπάντυ, τον Τζέφρι Ντάμερ, τον Άλμπερτ Φις, τον Τζόακιμ Κρολλ και πολλούς άλλους. Η ιστορία έχει άπειρες «μαύρες» σελίδες, γεμάτες από ονόματα ανδρών- δολοφόνων και θυμάτων τους. Πολλές περιπτώσεις συγκλόνισαν την κοινή γνώμη όταν δημοσιεύθηκαν, άλλες έγιναν ταινία. Το σίγουρο είναι πως δεν ξεχάστηκαν.

Συμβαίνει, όμως, το ίδιο στην περίπτωση των γυναικών δολοφόνων; Σίγουρα οι περιπτώσεις που έχουν βγει στην επιφάνεια με γυναίκες θύτες δεν είναι τόσες πολλές. Υπάρχουν όμως. Και είναι βαμμένες με πολύ αίμα.

Τί

συμβαίνει, λοιπόν, όταν (και) το γυναικείο μυαλό ξεπεράσει τα όριά του; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια γυναίκα;

Ακολουθούν οι εννέα πιο αιμοσταγείς και θανατηφόρες γυναίκες που έμειναν χαραγμένες στην ιστορία και που σίγουρα ο τρόμος που σκόρπισαν δεν πρόκειται να λησμονηθεί ποτέ.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ρόζμαρι Γουεστ

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τί συνέβαινε στο σπίτι με τον αριθμό 25 στην οδό Κρόμβελ. Εκεί κατοικούσε το ζεύγος Φρεντ και Ρόζμαρι Γουεστ.

Και οι δύο είχαν άσχημα βιώματα από την παιδική τους ηλικία και οι μετέπειτα μελέτες των ψυχολόγων έδειξαν ότι είχαν απολέσει τη συνείδησή τους πριν την ενηλικίωση. Η Ρόζμαρι εργαζόταν ως πόρνη και την διακατείχαν πολλά σαδομαζοχιστικά σύνδρομα.

Το ζευγάρι φιλοξενούσε στο σπίτι του άστεγες νεαρές κοπέλες και γυναίκες, στις οποίες υποσχόταν στέγη και παροχή οποιασδήποτε βοήθειας. Τα ανυποψίαστα θύματα στην αρχή ευχαριστούσαν την καλή τους τύχη, για να ανακαλύψουν λίγο αργότερα την απόλυτη φρίκη. Το ζευγάρι πάνω τους ασκούσε όλα τα σαδομαζοχιστικά του ένστικτα, με την τελευταία πράξη να πραγματοποιείται από τη Ρόζμαρι Γουεστ: Δολοφονία με φριχτά βασανιστήρια.

Υπολογίζεται ότι διέπραξε δέκα φόνους, ίσως και περισσότερους.

Keywords
Τυχαία Θέματα