Προς χωρισμό οδεύουν Θεοφανία Παπαθωμά και Πασχάλης Τσαρούχας

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό περνάει μια δύσκολη περίοδο στο γάμο του και μάλιστα λέγεται ότι από το Σεπτέμβρη ο Πασχάλης Τσαρούχας ζει σε άλλο σπίτι, ενώ η Θεοφανία κάνει στροφή στην καριέρα της και έχει αφοσιωθεί στα νομικά με πολλά «πάρε-δώσε» με τις δικαστικές αίθουσες.

Η εφημερίδα Espresso φέρνει στο φως την κρίση που διάγει η έγγαμη ζωή τους και υπενθυμίζει κάποια λόγια της Θεοφανίας πριν

από ένα τρίμηνο περίπου σχετικά με το γάμο της, αφού από τότε υπήρχαν έντονες φήμες για το χωρισμό.

«Ένας γάμος περνάει κρίση κάθε μέρα όπως κι εμείς οι ίδιοι περνάμε κρίση συνεχώς. Άντε τώρα πάντρεψε τις καθημερινές κρίσεις δύο ανθρώπων, τόσο διαφορετικών που αναγκαστικά πρέπει να γίνουν ένα, βάλε τις κρίσεις που περνάει το παιδί και πολλαπλασίασε τες με την κρίση που περνάει ο γάμος ως υπαρκτή κατάσταση που μεταλλάσσεται καθώς μεταλλάσσεσαι κι εσύ, κι όλοι οι υπόλοιποι.

Πρέπει να καθίσεις και να βρεις τον τρόπο να το κάνεις αυτό να λειτουργεί και μάλιστα να σου δίνει και χαρά. Πώς γίνεται; Μόνο εάν το θέλουν και οι δυο και προσπαθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει να υπάρχει πνευματική ταύτιση κι αγάπη για να κρατήσει ένας γάμος στο χρόνο».

Πάντως, σε κάθε περίπτωση δείχνουν να είναι συνειδητοποιημένοι ως προς τη συμπεριφορά τους απέναντι στο παιδί τους και αυτό είναι σπάνιο σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα