Προκαλεί τους Σαϊεντολόγους τώρα η Χολμς

Στρίβει το μαχαίρι στη πληγή του Τομ Κρουζ! Λίγες μέρες αφότου της έδωσε πλήρη επιμέλεια του παιδιού για να κρατήσει το στόμμα της κλειστό, έγραψε τη Σούρι σε Καθολικό σχολείο Θηλέων.

Πληροφορίες των αμερικανικών media αναφέρουν ότι η Κέιτι Χολμς δεν ικανοποιήθηκε από τα χτυπήματα που έχει ήδη δώσει στη Σαïεντολογία και προκαλεί τη Σέκτα αφήνοντας να διαρρεύσει η πληροφορία ότι έγραψε κιόλας την εξάχρονη κόρη από τον υπό διάλυση γάμο με τον

Τομ Κρουζ σε σχολείο Θηλέων της Καθολικής Εκκλησίας!

Η Χολμς ξέρει πολύ καλά ότι όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί της αυτό τον καιρό και εξιτάρεται με κάθε κίνησή της που σχετίζεται με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας όπου ο πρώην της είναι υψηλόβαθμο στέλεχος (με 30 χρόνια κατήχησης), γίνεται πρωτοσέλιδη είδηση.

Γνωρίζει επίσης πως κανείς δεν θα τολμήσει να την ενοχλήσει με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω της και με δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ότι η Χολμς φοβάται για τη ζωή της αλλά και για αρπαγή της Σούρι από τον πατέρα της προκειμένου να την κλείσει στη βάση της σέκτας για κατήχηση! Και κάνει τις κινήσεις της αστραπιαία…

Έκλεισε, λοιπόν, ήδη θέση σε Καθολικό Σχολείο της Νέας Υόρκης (και όχι του Λος Άντζελες όπου η Σαϊντολογία είναι πανίσχυρη) στο οποίο μάλιστα κάποτε ήταν μαθήτρια η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga αλλά και οι άτακτες αδερφές Πάρις και Νικόλ Χίλτον!

Η 6χρονη Σούρι θα ξεκινήσει τα μαθήματά της στο Sacred Heart School (Σχολείο της Ιερής Καρδιάς) του Μανχάταν αυτό το φθινόπωρο και θα έχει συμμαθητές μονάχα κοριτσάκια που όλες μαζί θα πηγαίνουν τακτικά στην εκκλησία…

Σίγουρα πολύ διαφορετικό σενάριο από εκείνο που είχε ο Τομ Κρουζ στο μυαλό του όταν παντρευόταν την χαμηλών τόνων Κέιτι Χολμς το 2006 στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times η μοναχοκόρη των διάσημων ηθοποιών θα καθίσει στα θρανία στις 6 Σεπτέμβρη και θα είναι η πρώτη φορά που θα συναναστραφεί πολλά παιδάκια καθώς μέχρι τώρα η εκπαίδευσή της γινόταν στο σπίτι.

Το σχολείο που επέλεξε η Κέιτι έχει τη φήμη των πολύ αυστηρών δασκάλων και πρόγραμμα γεμάτο κατήχηση (κάθε Πέμπτη όλο το σχολείο πηγαίνει στην εκκλησία) ενώ τα δίδακτρα κοστίζουν 38000 δολάρια το χρόνο.

Ο Τομ Κρουζ σκόπευε να γράψει τη Σούρι στο σχολείο της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας όπου φοίτησαν και τα δύο υιοθετημένα παιδιά του από τον γάμο με τη Νικόλ Κίντμαν. Η 19χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και ο 17χρονος Κόνορ επέλεξαν να μείνουν με τον πατέρα τους όταν εκείνος χώρισε με την Κίντμαν. Είναι και οι δύο αφοσιωμένοι Σαϊεντολόγοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα