Πρεμιέρα για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Όλα όσα είδαμε [βίντεο]

Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι οικογενειακής ευτυχίας,-αφού ήταν το πρώτο καλοκαίρι με το τέταρτο παιδί της, την κόρη της την οποία βάφτισε Μαρίνα, κάτω από άκρα μυστικότητα στην Άνδρο- η Ελένη επέστρεψε στο λατρεμένο της τηλεοπτικό κοινό.

Φορώντας ένα λευκό εφαρμοστό φόρεμα και με ξανθό, λαμπερό χρώμα στα μαλλιά, η Ελένη αρκέστηκε χωρίς εισαγωγές και τυμπανοκρουσίες να πει ένα «καλό μεσημέρι» και «καλώς σας βρήκα», ακριβώς

μετά το σήμα της εκπομπής.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζεται μαζί με την ομάδα της για την επιστροφή της και δεν μπόρεσε να μη δείξει στο κοινό της πόσο της έλειψε, κοινοποιώντας τρυφερά tweet. Με λίγο στρες και έμμεση αναφορά στα καλοκαιρινά τεκταινόμενα, η Ελένη γύρισε χαμογελαστή και ξεκούραστη, αλλά και με αλλαγές στο πλατό.

«Εκείνη την Παρασκευή που κλείσαμε την εκπομπή... Δε προλάβαμε και εκείνο το Σαββατοκύριακο είχαμε μεγάλες αλλαγές, το ζήσαμε κι αυτό, καλά να είμαστε και όρθιοι... Μπορεί να ζήσαμε κάποια γεγονότα και να μας ήρθαν ξαφνικά αλλά προσαρμοστήκαμε», είπε η Ελένη μη μπορώντας να προσπεράσει τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις του καλοκαιριού.

Η παρουσιάστρια άλλαξε θέση στο πλατό, αφού πλέον κάθεται στη δεξιά πλευρά της μικρής οθόνης, έχοντας για φόντο το χρώμα της: το φωτεινό γαλάζιο! Το πάνελ της απαρτίζεται από τους 3 μακροχρόνιους συνεργάτες της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρη Γκουντάρα.

Για την Αντωνία Καλλιμούκου και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου που αποχώρησαν από την εκπομπή, αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια: «Θέλω να στείλω την αγάπη μου στην Ελιάνα και την Αντωνία, που δέσαμε τόσο πολύ τα τρία τελευταία χρόνια και μπορεί να μην είμαστε μαζί φέτος, είναι όμως σαν να είμαστε. Θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα».

Στη συνέχεια, προλόγισε το νέο δελτίο ειδήσεων με lifestyle θέματα που παρουσιάζουν η Ζαρίφη με τον Γκουντάρα.

Όπως φαίνεται η Ελένη αποφάσισε φέτος να κάνει αλλαγές στην εκπομπή της και τις κάνει δυναμικά!

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Πρεμιέρα για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Όλα όσα είδαμε [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα