Πρέμιερ Λιγκ: Σαουθάμπτον – Τότεναμ 2-2

Η Σαουθάμπτον πήρε το προβάδισμα κόντρα στην Τότεναμ δύο φορές, όμως τα «σπιρούνια» κατάφεραν να απαντήσουν και στα δύο τέρματα των «Άγιων»...

Οι «Άγιοι» του Ράναλτ Κούμαν είχαν την ευκαιρία κόντρα στα «σπιρούνια» του πρώην δικού τους, Μαουρίσιο Ποκετίνο, είχαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στη θέση που οδηγεί στο Europa League, όμως η Τότεναμ τις δύο φορές που είδε την Σαουθάμπτον να παίρνει κεφάλι στο σκορ είχε από μία απάντηση. Πάντως, στο παιχνίδι της 5ης θέσης είναι και η Λίβερπουλ που

στις 17:00 φιλοξενείται από την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς».

Στα πρώτα 25 λεπτά το ντέρμπι... Ευρώπης στον αγωνιστικό χώρο του «Σεντ Μέρις» δεν είχε να μας δείξει κάτι ιδιαίτερο αφού δεν έγινε ούτε μια προσπάθεια για γκολ και από την δύο πλευρές και στο 29' ο Πελέ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών της Τότεναμ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως δύο λεπτά πριν το ημίχρονο ο Λαμέλα έσπρωξε την μπάλα με το στήθος, όσο χρειαζόταν για να ισοφαρίσει το ματς και να πάνε και οι δύο στα αποδυτήρια με το ματς να είναι στην ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαουθάμπτον βρήκε πάλι το γκολ στο 66' με τον Πελέ να σκοράρει με κεφαλιά το 9° του γκολ εντός έδρας και το 10° συνολικό στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου να απαντάει και πάλι με τον Τσαντλί να σκοράρει πέντε λεπτά μετά το δεύτερο γκολ των «Άγιων».

Οι συνθέσεις:

Σαουθάμπτον: Κέλβιν Ντέιβις, Κλάιν, Ζοζέ Φόντες, Γιοσίντα, Μπέρτραντ, Αλντερβάιρελντ, Σνιντερλέν (90' Ριντ), Μανέ, Γουόρντ-Πρόουζ (62' Λονγκ), Στίβεν Ντέιβις (81' Έλια), Γκρατσιάνο Πελέ.

Τότεναμ: Λορίς, Ντάιερ, Φάσιο, Βερτόνχεν, Μπεν Ντέιβις (76' Κίρικες), Μέισον, Μπενταλέμπ (87' Σολδάδο), Έρικσεν, Λαμέλα, Σαντλί (83' Ντεμπελέ), Κέιν.

H 34η αγωνιστική

Σάββατο

Σαουθάμπτον - Τότεναμ 2-2

(29' και 65' Γκρατσιάνο Πελέ / 43' Λαμέλα, 70' Σαντλί)

17:00

Μπέρνλι - Λέστερ

Κρίσταλ Πάλας - Χαλ

Νιούκαστλ - Σουόνσι

ΚΠΡ - Γουέστ Χαμ

Στόουκ - Σάντερλαντ

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ

19:30

Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα

Κυριακή

15:30

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

18:00

Άρσεναλ - Τσέλσι

The post Πρέμιερ Λιγκ: Σαουθάμπτον – Τότεναμ 2-2 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα