Πώς βγάζεις τα σκουπίδια όταν ο πάγος καλύπτει τον δρόμο; Μπουσουλώντας φυσικά! [βίντεο]

Για κάθε πράγμα στη ζωή υπάρχουν πολλές επιλογές και πολλοί τρόποι για να το κάνεις. Αυτή τη φορά θα σταθούμε στο πως πετάς τα σκουπίδια. Υπάρχει φυσικά ο συμβατικός τρόπος, να πάρεις δηλαδή τη σακούλα και να τα ρίξεις στον κάδο από κοντινή απόσταση.

Υπάρχει ο τρόπος του να εκμεταλλευτείς την θέση σου και να τα ρίξεις από το μπαλκόνι σου για ένα middle range shot, μιας και ο κάδος είναι ακριβώς από κάτω (για σένα λέμε Κωνσταντίνε Χριστοφόρου). Δεν ξέραμε όμως ότι υπάρχει και μια τρίτη επιλογή, αυτή του κρυφού σέντερ φορ,

του ψευτοεννιαριού του Γουαρδιόλα. Τι εννοούμε; Να πας μπουσουλώντας και να καρφώσεις από το πουθενά.

Γιατί να το κάνεις αυτό; Γιατί ο δρόμος έχει καλυφθεί από πάγο και αν επιχειρήσεις να περπατήσεις κανονικά δεν τη γλυτώνεις τη σαβουρίτσα. Ένας τύπος είδε κι απόειδε, αφού έκανε ένα μικρό βήμα και ο γλιστερός δρόμος τον έστελνε προς τα πίσω, οπότε το πήρε γονατιστά λες και πάει στην Παναγιά της Τήνου και πέτυχε τον σκοπό του που είχε βαθμό δυσκολίας 4 αστέρια.

The post Πώς βγάζεις τα σκουπίδια όταν ο πάγος καλύπτει τον δρόμο; Μπουσουλώντας φυσικά! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα