«Πώς να κουρέψετε έως 75% την πιστωτική σας κάρτα»

Το χθεσινό Eurogroup και οι προσπάθειες για έγκαιρη εκταμίευση της επόμενης δόσης κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο.Βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Αγώνας δρόμου για την εκταμίευση»

Η εφημερίδα γράφει «θετική η έκθεση της τρόικας, 2ετή επιμήκυνση «βλέπει» το Eurogroup με κόστος 32,6 δισ. ευρώ για το 2014-2016. Σε έκτακτο Eurogroup το πράσινο φως για τη δόση».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Μπλακ άουτ! Συνεχίζεται το μαρτύριο της σταγόνας για

τη δόση»

Η εφημερίδα γράφει ότι «η Ελλάδα δεν πήρε την πολυαναμενόμενη δόση των 31,2 δισ. ευρώ χθες από το Eurogroup, παρά μόνο μια υπόσχεση για επιμήκυνση του προγράμματος. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ανακοίνωσε ότι το νέο Eurogroup για την Ελλάδα θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει μέχρι τότε να ολοκληρώσει τις υπόλοιπες προαπαιτούμενες ενέργειες».

ΕΘΝΟΣ: «Δύο χρόνια παράταση για την Ελλάδα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «την ικανοποίησή τους για την τήρηση από την Ελλάδα των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει εξέφρασαν έμπρακτα οι ηγέτες της Ευρωζώνης, κατά τη χθεσινή πολύωρη σύνοδο του Eurogroup. Το «πράσινο φως» για τη διετή επιμήκυνση άναψε με την έκθεση της τρόικας. Στις 20 Νοεμβρίου θα γίνει νέο Eurogroup για οριστικές αποφάσεις και λύση-πακέτο για την Ελλάδα».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Προφητεία Χριστοδουλου: «Οι τραπεζίτες θα ελέγχουν τη ζωή μας»!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, είχε «προφητεύσει» κάποια στιγμή, πως θα φτάσουμε στο σημείο τις ζωές μας να τις κατευθύνουν εμφανώς τα κέντρα εξουσίας και τα παρακλάδια τους, δηλαδή οι τράπεζες».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Μονομαχία Λαγκάρντ – Σόιμπλε για κούρεμα του χρέους»

Η εφημερίδα γράφει ότι «οι διαφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών όσον αφορά στο ελληνικό χρέος παραμένουν αγεφύρωτες. Το ΔΝΤ εξακολουθεί να πιέζει την ευρωζώνη να απομειώσει το δημόσιο χρέος μας μέχρι και κατά 50 δισ. ευρώ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Dow Jones, εμμένοντας στη συμμετοχή του επίσημου τομέα στο «κούρεμα». Αντιθέτως, το Βερολίνο απορρίπτει κατηγορηματικά την πιθανότητα αυτή».

6 ΜΕΡΕΣ: «Τάγματα τρόμου στις επιχειρήσεις»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «η Χρυσή Αυγή απειλεί εργοδότες, απαιτώντας να απολύσουν τους ξένους εργάτες και να προσλάβουν άλλους από τις δικές της λίστες».

ΕΣΤΙΑ: «Ανάρμοστη συμπεριφορά βουλευτών»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «άφωνο έμεινε το πανελλήνιο από το ήθος, το ύφος και την εν γένει συμπεριφορά κάποιων μελών της Βουλής, κατά τις συνεδριάσεις για την ψήφιση του επιμάχου πολυνομοσχεδίου και του Προϋπολογισμού».

Η ΑΥΓΗ: «Κρυφοί όροι και νέα μέτρα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «μυστική διαπραγμάτευση στο Eurogroup για εκταμίευση δόσης και διετή επιμήκυνση Μνημονίου. Στα 6,4 δισ. ευρώ από 4,6 δισ. το ύψος των μέτρων που πρέπει να ληφθούν για το 2015-16, σύμφωνα με την Κομισιόν. Συμπλήρωση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου χθες του πακέτου μέτρων που ψηφίστηκε στη Βουλή».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια νοικοκυριών και επιχειρήσεων»

Η εφημ

Keywords
Τυχαία Θέματα