Ποιος συμπαίκτης του Ζεράρ Πικέ ξεκίνησε καμπάνια για να τον πείσει να… ξυρίσει το μούσι του; [εικόνα]

17:11 7/3/2016 - Πηγή: KoolNews

«Τι κρίμα που άφησε μούσι ο Πικέ. Πρέπει να τον πείσουμε να το ξυρίσει. Με βοηθάτε;», έγραψε ο Αργεντίνος παίκτης ποστάροντας μία φωτογραφία του πατέρα του Μίλαν και του Σάσα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Χαβιέ Ματσεράνο, παίκτης της Μπαρτσελόνα, ξεκίνησε καμπάνια μέσω των κοινωνικών δικτύων για να πείσει τον Ζεράρ Πικέ να… ξυρίσει το μούσι που άφησε.

Το μήνυμα του Ματσεράνο συνοδεύτηκε από το hashtag #GeriAfeitateYa, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τους ακολούθους του για να δείξουν

αν είναι υπέρ ή κατά του ξυρίσματος του Πικέ.

Από τη στιγμή που δημοσίευσε αυτό το ποστ την περασμένη Παρασκευή στο Twitter, το μήνυμα αναδημοσιεύθηκε 5.000 φορές και έχει πάνω από 7.000 likes.

Μέσω της livestreaming εφαρμογής Periscope, που πρόσφατα έγινε ο δίαυλος επικοινωνίας του Πικέ με τους φανατικούς θαυμαστές του, ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε παραδεχτεί πως δεν ξυρίζει το μούσι του επειδή τον έχει πιάσει τεμπελιά αλλά και επειδή δεν βρίσκει την ξυριστική του μηχανή…

Η Σακίρα τι έχει να πει για όλα αυτά;

The post Ποιος συμπαίκτης του Ζεράρ Πικέ ξεκίνησε καμπάνια για να τον πείσει να… ξυρίσει το μούσι του; [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα