Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Σέρος Μύρτας που δέχθηκε δολοφονική επίθεση

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία Σέρο Μύρτα, που δέχθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου ένοπλη επίθεση έξω από το Kitchen Bar στην παραλιακή λεωφόρο. Το koolnews.gr σκιαγραφεί το προφίλ του νεαρού επιχειρηματία.

Γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Μόλις τελείωσε το σχολείο, προτίμησε να μην ασχοληθεί με την αλυσίδα πολυτελών εστιατορίων της οικογένειάς του. Η αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα τον έκανε να προσανατολιστεί σε... fast and furious

μονοπάτια. Ετσι, έγινε εισαγωγέας και έμπορος πολυτελών αυτοκινήτων. Το πρώτο που απέκτησε μόλις έκλεισε τα δεκαοκτώ ήταν μία BMW Alpina. Αυτήν την εποχή οδηγεί μία Lamborghini Murcielago LP 640. Είναι ο μοναδικός που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο στην Αθήνα.

Ο Σέρος συχνάζει σε γνωστά νυχτερινά κέντρα ενώ φήμες τον ήθελαν στην αγορά μεγάλου νυχτερινού κέντρου της Παραλίας. Είναι γνωστός για την πολυτελή ζωή του, την ποιότητα ζωής του και τα πολυέξοδα ξενύχτια του.

Οι έρωτες του Σέρου έχουν απασχολήσει πολύ τα media: Τζένη Τζιβεριώτη, Νικολέτα Καρρά, Αποστολία Ζώη, Νάνσυ Αλεξιάδη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μάρω Λύτρα,Ολυμπία Χοψονίδου και Κάλι Τσιλίδου είναι μερικές από τις κυρίες της showbiz με τις οποίες ο γνωστός επιχειρηματίας έχει θεαθεί κατά καιρούς σε προσωπικές στιγμές.

Ο Μύρτας έχει εμπλακεί ξανά σε παρόμοια περιστατικά επιθέσεων , καθώς το 2009 δύο από τα αυτοκίνητα που είχε νοικιάσει σε γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία , είχαν παγιδευτεί με 6 κιλά δυναμίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα