Ποιος διάσημος ηθοποιός δήλωσε πως θέλει να κάνει σεξ με τον Ράιαν Γκόσλιγκ;

14:22 8/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο σταρ έχει αρχίσει να δημιουργεί αναταραχές και στο ανδρικό φύλλο!

Πριν από λίγο καιρό δήλωσε ότι θέλει να κάνει διάλειμμα από τον κινηματογράφο προκαλώντας σάλο στις θαυμάστριες του, επειδή βαρέθηκε τον εαυτό του. Φαίνεται όμως πως δεν συμμερίζονται όλοι την άποψη του διάσημου ηθοποιού.

Οι αμέτρητες φαν τον φωτογραφίζουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και ποζάρουν μαζί του όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ενώ η μοναδική γυναίκα που μπορεί να δηλώσει υπεύθυνα ότι τον έχει σε αποκλειστικότητα είναι η σέξι Εύα Μέντες. Εκτός όμως από τη διάσημη Λατίνα ηθοποιό, υπάρχουν και αρκετοί άντρες που δηλώνουν άκρως γοητευμένοι από τον σέξι ηθοποιό.

Ένας από αυτούς είναι και ο επίσης διάσημος ηθοποιός, Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος αφού είδε την νέα ταινία του Ράιαν Γκόσλινγκ, ‘‘The Place Beyond the Pines’’, δήλωσε με αρκετή δόση χιούμορ ότι θέλει να κάνει sex με τον Gosling και συγκεκριμένα με την υποκριτική του δεινότητα.

Φαίνεται πως αυτές οι δηλώσεις είναι ιδιαίτερα της μόδας τελευταία, αφού και πριν λίγο καιρό ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έκανε παρόμοιες δηλώσεις για τον Τζορτζ Κλούνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα