Ποιοι δρόμοι κλείνουν λόγω των παρελάσεων σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν τόσο σήμερα όσο και αύριο στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τις εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα, από τις 10.30 έως το πέρας των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, θα παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι:

Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.ΔραγούμηΠαύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό ΤσιμισκήΣε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων των ως άνω οδώνΑύριο,
από τις 3 το πρωί έως και τη λήξη της παρέλασης η οποία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, απαγορεύεται τόσο η στάθμευση όσο και η κυκλοφορία των οχημάτων στους εξής δρόμους:Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.Γ.Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών.Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ν.Γερμανού.Μ.Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, στα τμήματά τους από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.Στρατηγού Κακαβού.Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή.Σουλιώτη, στο τμήμα της από τη Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Στρ.Κακαβού.Αγίας Τριάδος, στο τμήμα της από την Λ.Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Βασ.Γεωργίου, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 15.00΄ της 25-10-2013 μέχρι ώρα 15.00΄ της 28-10-2013.Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι την πλατεία Λευκού Πύργου, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 06.00΄ μέχρι ώρα 15.00΄ της 26-10-2013.Στο παρκινγκ, που βρίσκεται όπισθεν της εξέδρας των επισήμων της παρέλασης επί της οδού Αθαν.Σουλιώτη, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 16.00΄ της 27-10-2013 μέχρι πέρατος της παρέλασης της 28-10-2013.

Όπως επισημαίνεται, για λόγους ασφάλειας, αύριο Δευτέρα, το τμήμα της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Σεραφείμ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό, ενώ όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση παρακαλούνται όπως συγκεντρωθούν στο υπόλοιπο τμήμα της οδού.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα