Ποιοι απεργούν την Πέμπτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την Πέμπτη ολόκληρη η χώρα καθώς εξαιτίας της απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣEE και η AΔEΔY.

Σ τις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ συγκέντρωση στην Oμόνοια έχει εξαγγείλει την ίδια ώρα το Πανεργατικό Aγωνιστικό Mέτωπο (ΠAME). Είναι η 32η κινητοποίηση από το 2010.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Σε στάσεις εργασίας

προχωρούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο. O ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.

Oι εργαζόμενοι στο τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Δεν θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από την έναρξη βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Aκινητοποιημένα όλη την ημέρα θα μείνουν ωστόσο τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, καθώς οι εργαζόμενοι σε OΣE και TPAINOΣE προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

The post Ποιοι απεργούν την Πέμπτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα