Ποιο μοντέλο της Victoria’s Secret εγκατέλειψε το μόντελινγκ για το Θεό;

Γνωρίστε το Αγγελάκι που αποφάσισε να γυρίσει στον Παράδεισο.

Πριν από λίγο καιρό ανέφερε πως η συνεργασία της με την Victoria’s Seccret της είχε προκαλέσει άγχος και κρίσεις πανικού, με την εταιρία να ισχυρίζεται ότι η ίδια δεν είχε ποτέ της συμβόλαιο όπως οι επαγγελματίες Κάντις Σουάνπολ και Αλεσάντρα Αμπρόζιο.

Σε συνέντευξη της, η Κάιλι Μπιζούτι δήλωσε πως ένιωθε σαν αντικείμενο του σεξ μέσα από τις φωτογραφήσεις, ενώ ακόμη και αν φορούσε νούμερο δύο σουτιέν, τη θεωρούσαν συνέχεια αρκετά παχιά για να της αναθέσουν φωτογραφήσεις.

Η Κάιλι έχει γράψει ένα βιβλίο με τον τίτλο ”Ι’m No Angel: From Victoria’s Secret Model to Role Model”, όπου αναφέρει τον αγώνα της ως θρησκευόμενο μοντέλο που την έκαναν να νιώθει ως «ένα κομμάτι κρέας». Η εταιρία από την πλευρά της δηλώνει ότι δεν υπήρξε ποτέ επίσημη συνεργασία με το μοντέλο.

Ωστόσο η Κάιλι δηλώνει πως το θέμα δεν είναι μόνο η Victoria’s Secret αλλά όλες οι εταιρίες που…εκμεταλλεύονται τα νεαρά κορίτσια και τα παρουσιάζουν ως αντικείμενα πόθου. Μέσα στο βιβλίο της, αναφέρει πως η εταιρία της ζητούσε να φλερτάρει συνεχώς με άντρες και να δηλώνει πως είναι single.

Η Κάιλι αυτή τη στιγμή ζει μια θρησκευτική ζωή με τον σύντροφο της Μάικ.

«Πίστευα ότι το να είσαι όμορφη σημαίνει ότι είσαι κάποια. Θυμάμαι ακόμη μια κοπέλα στη Νέα Υόρκη η οποία ήταν βουλιμική και έκανε εμετό κάθε μέρα. Στη συνέχεια έκλαιγε για όλο το υπόλοιπο βράδυ».

Η Κάιλι προσπαθεί τώρα να δώσει μήνυμα στις κοπέλες ανά τον κόσμο να αγαπάνε το σώμα τους, ενώ ζει μια ήσυχη ζωή με τον σύντροφο της στη Μοντάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα