Πλούσιος μοιράζει χρήμα στους δρόμους!

13:32 6/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Το μόνο που ζητά ως αντάλλαγμα ο «Mr Lucky» είναι να φωτογραφηθούμε στο δρόμο και να κάνουμε μια καλή πράξη με τα λεφτά που μας δίνει… Εύκολα!

Μυστηριώδης εκατομμυριούχος αποκαλεί τον εαυτό του Mr Lucky και τριγυρνά στους δρόμους του Λονδίνου μοιράζοντας χρήματα σε ανυποψίαστους ανθρώπους που συναντά τυχαία σε μπαρ, καφετέριες και μετρό.

Τους ρωτάει –μεταξύ άλλων- τι θα έκαναν εάν τους έδινε 1000 ευρώ και στην περίπτωση που του αρέσει αυτό που θα ακούσει, βγάζει

τα ευρώ του από την τσέπη και τα δίνει χωρίς άλλες ερωτήσεις στον ξένο άνθρωπο.

Ο εκατομμυριούχος προσπαθεί να διατηρήσει την ανωνυμία του αλλά μια δημοσιογράφος των Times –σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στα ΝΕΑ- τον εντόπισε και του πήρε συνέντευξη.

Ο ιδιαίτερος αυτός πλούσιος εξήγησε πως δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο we-are-lucky.com όπου εξηγεί την πρωτοβουλία του και δημοσιεύει φωτογραφίες των ανθρώπων που ευεργέτησε για να πείσει τον κόσμο ότι δεν πρέπει να χάνει το κουράγιο του γιατί ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να φανεί τυχερός.

Τυχερός είχε άλλωστε φανεί κι ο ίδιος καθώς παρότι οικονομικός μετανάστης απέκτησε τόσα πολλά χρήματα ώστε κάποια στιγμή να έχει την πολυτέλεια να τα βροντήξει όλα κάτω και να στοχαστεί («ποιος είμαι», «πού πάω», «πού πάνε οι άλλοι» και τα σχετικά)…

«Στην αρχή τα χρήματα ήταν μεγάλο βάρος για εμένα. Στη συνέχεια σκέφτηκα να τα δώσω σε φιλανθρωπίες σε φτωχές χώρες ή να βοηθήσω τους φτωχούς της Βρετανίας. Τελικά μου ήρθε η ιδέα του wearelucky.com», είπε ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος.

Στην ιστοσελίδα του θα βρεις υπέροχες ιστορίες για τους ανθρώπους που συνάντησε ο πλούσιος στον δρόμο. «Είναι παράξενο το συναίσθημα να σου δίνει ένας ξένος ένα φάκελο με 1000 λίρες», παραδέχεται η Λούσι, η οποία διευθύνει ένα μικρό βιβλιοπωλείο. Η ίδια επέλεξε να δώσει ένα μέρος των χρημάτων του Mr Lucky σε έναν συνάδελφό της ο οποίος άξιζε εδώ και καιρό ένα πριμ αλλά το μαγαζί δεν μπορούσε να τον ανταμείψει…

Ένας σεφ, επίσης, οργάνωσε δείπνο για ηλικιωμένα ζευγάρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ένας άλλος απλώς εξόφλησε τους λογαριασμούς του ενώ ένα ζευγάρι οργάνωσε το γάμο του.

Γι΄ αυτό αν κάποιος άγνωστος σας σταματήσει ξαφνικά στον δρόμο μην βιαστείτε να τον συχτιρίσετε…

Keywords
Τυχαία Θέματα