Πλειστηριασμοί και φόρος ακινήτων στην ατζέντα της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζει σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με τον βουλευτή Νίκο Σηφουνάκη να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο καταψήφισης των ρυθμίσεων για το φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς.

Στην σημερινή συνεδρίαση ο πρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να ενημερώσει την ΚΟ για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα

αλλά και για το χρονοδιάγραμμα της επίτευξης συμφωνίας με τους δανειστές, ενόψει τόσο του Eurogroup στις 9 Δεκεμβρίου αλλά και της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ότι αφορά τις αντιδράσεις βουλευτών της Χαριλάου Τρικούπη αναφορικά με τα επίμαχα νομοσχέδια περί πλειστηριασμών και φόρου ακινήτων είναι η δήλωση του Νίκου Σηφουνάκη.

«Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες του τελικού κειμένου, αλλά ορισμένες περιπτώσεις που η κοινή λογική υπαγορεύει ως άδικες και παράλογες, δεν μπορούν να στηριχθούν, τουλάχιστον από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Κατά τη σημερινή σύσκεψη θα συζητηθεί επίσης και η «προτροπή» προς τους βουλευτές της συγκυβέρνησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, για αποστασία και καταψήφιση των νέων μέτρων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα