Πήρε πάνω του τον χωρισμό με τη Γκουίνεθ Πάλτροου ο Κρις Μάρτιν

Από την πρώτη στιγμή του χωρισμού ήταν πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να κατηγορήσουν τη Γκουίνεθ Πάλτροου ως υπαίτια γι΄αυτό, λέγοντας ότι οι διατροφικές της συνήθειες και όσα επέβαλε στα παιδιά τους είχαν νευριάσει τον Μάρτιν, ο οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε με αποτέλεσμα να έρθει η ρήξη.

Με ηρεμία πλέον στο κεφάλι και όχι εν θερμώ, ο Κρις Μάρτιν σύμφωνα με τη Huffington Post παίρνει πάνω του το φταίξιμο του χωρισμού ως σωστός τζέντλεμαν. Σε συνέντευξη

του στο ραδιόφωνο του BBC, όταν ρωτήθηκε αν ο χωρισμός του αποτέλεσε έμπνευση για το νέο άλμπουμ των Coldplay «Ghost Stories» ο Μάρτιν ανέφερε πως η λέξη χωρισμός δεν είναι ο σωστός όρος.

«Ήταν περισσότερο μια συνειδητοποίηση να προσπαθήσουμε να ωριμάσουμε βασικά. Όπως έχω πει αν δε μπορείς να ανοιχτείς στον άλλον, δεν του δίνεις την ευκαιρία να εκτιμήσει το εσωτερικό σου. Έτσι, μπορείς να είσαι με κάποιον αξιοθαύμαστο, αλλά επειδή έχεις τα θέματα σου δεν το αφήνεις αυτό να γιορταστεί με το σωστό τρόπο. Δεν θέλω να ζω φοβούμενος για τη ζωή, την αγάπη, την απόρριψη ή την αποτυχία» ανέφερε και συνέχισε για τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

«Από τότε που βγήκε το συγκρότημα είχαμε επιτυχία γιατί είχαμε ένα συγκεκριμένο στυλ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν ένα ράκος γιατί δεν μπορούσα να απολαύσω αυτό στο οποίο είμαστε καλοί και οτιδήποτε ωραίο γύρω μου, γιατί κουβαλούσα μεγάλο φορτίο. Δεν έχω να κατηγορήσω κανέναν άλλο και πρέπει να κάνω αλλαγές».

Keywords
Τυχαία Θέματα