Πέτρος Κωστόπουλος: Με πυροβόλησαν σαν να είμαι ο μοναδικός Εβραίος στην Γερμανία του Χίτλερ

Την σιωπή του έσπασε ο Πέτρος Κωστόπουλος, σχολιάζοντας, μία μόλις ημέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Πρωινό mou στο MEGA, την… αλλαγή τηλεοπτικής ζώνης, την σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού, ενώ παράλληλα κάνει αυτοκριτική για όλα όσα έζησε μετά την πτώχευση, και πώς οι εμπειρίες αυτές τον άλλαξαν ως άνθρωπο.

Μιλώντας στην Real News και στην δημοσιογράφο

Χρύσα Κακιώρη, ο Πέτρος Κωστόπουλος λέει πως η Τζένη Μπαλατσινού θα είναι τελικά στο πλευρό του στο πλατό του Πρωινό mou και θα έχει έναν διευρυμένο ρόλο παρουσιάστριας δίπλα στον ίδιο. Όπως λέει, ο ρόλος της θα «είναι πιο διευρυμένος από αυτό που γράφτηκε». Στην συνέχεια αποκαλύπτει ότι αισθάνεται πως θα τον συγκρατεί και θα λειτουργεί σαν «χαλινάρι». «Θα είναι το φρένο σε αυτά που δεν θα έπρεπε να πω σε ένα πρωινό», λέει συμπληρώνοντας ωστόσο πως «η Τζένη δεν είναι κομπλεξική για να με ευνουχίζει».

Παράλληλα σχολιάζοντας την στροφή που έκανε και από το βραδυνό talk show ασχολείται πλέον με την πρωινή ζώνη, λέει πως κατάλαβε «ό,τι από τα δοκιμαστικά, το πρωινό μου πάει πιο πολύ». Λέει επίσης πως μπορεί την βραδυνή εκπομπή να συνέχισε να την κάνει για τα επόμενα δέκα χρόνια συμπληρώνοντας ωστόσο πως θα συνεχίσει να την κάνει και τώρα, απλώς η συχνότητα θα είναι πιο αραιή. Επιπλέον τονίζει πως στο ΒΡΑΔΥ υπήρχαν στιγμές που ερχόταν σε απελπισία όταν δεν είχε ομιλητικό καλεσμένο. «Αισθανόμουν τον τρόμο του τερματοφύλακα μπροστά στα πέναλτι», λέει.

Αποκαλύπτοντας ορισμένα πράγματα για την θεματολογία του Πρωινό mou, ο Πέτρος Κωστόπουλος λέει πως με την σημερινή κατάσταση ένα πρωινό δεν μπορεί να παρουσιάζει τα ίδια πράγματα με τα τελευταία 23 χρόνια. Σέβεται, όπως λέει την παράδοση, ωστόσο «δεν μπορούμε να μην σχολιάζουμε αυτά που συμβαίνουν. Το πρωινό δεν είναι ένα απομονωμένο νησάκι στον Ειρηνικό». «Στο σπίτι πλέον είναι 1,5 εκατ. άνεργοι, οι γυναίκες πλέον είναι πολύ ψυλλιασμένες και γιατί οι συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια, η φτώχεια, το ζόρι, η ανέχεια, έχουν οδηγήσει την γυναίκα να συμμετέχει πιο ενεργά. Δεν θα κάνουμε, ειδήσεις, αυτό το αφήνουμε στον Χατζηνικολάου και τον Πρετεντέρη, αλλά θα είμαστε ψυλλιασμένοι», λέει.

Σχολιάζοντας το γεγονός πως θα περνά πολλές ώρες με την σύζυγό του, λέει ότι μέχρι τώρα το απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι, και πως είναι η πρώτη φορά στα 18 χρόνια που είναι μαζί, όπου θα είναι τόσες ώρες δίπλα ο ένας στον άλλον. Έτσι, συμπληρώνει πως θέλει να ξεχνάει ότι κάνει εκπομπή δίπλα στην γυναίκα του.

Απέναντι στον Γιώργο και την Φαίη

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τονίζει πως μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού πηγαίνουν να χτίσουν κάτι καινούριο την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επιχειρούν να το συντηρήσουν. «Η τριετία τους έδωσε μεγάλη εμπειρία», λέει και συμπληρώνει πως «εξυπηρέτησαν αυτό που τους δόθηκε με τον καλύτερο τρόπο».

Παράλληλα συμπληρώνει πως: «μοιάζω με τον Λιάγκα, τον εκτιμώ πολύ, είναι από τους 5-10 Έλληνες που θα έβγαινα το βράδυ σε αντροπαρέα. Είναι ξύπνιος, είναι γρήγορος και ευχάριστος. Του έχω εκτίμηση, αλλά δεν φοβάμαι και κανέναν. Και θεωρώ ότι και η Φαίη τα πήγε πολύ καλά, όμως αυτό δεν σημαίνει και τίποτα. Στην τηλεόραση κάποιον έχεις απέναντι. Αν δεν ήταν αυτοί, θα ήταν η Μενεγάκη ή ο Αρναούτογλου. Εμείς πάμε να χτίσουμε κάτι, τα παιδιά πάνε να συντηρήσουνε κάτι. Και συν τοις άλλοις, εγώ με τον Λιάγκα και τη Φαίη δεν είμαστε σε πόλεμο. Πόλεμος είναι να φέρεις σε πέρας αυτό που σου έδωσαν. Έχω το άγχος, δεν είμαι γκουρού».

Τα κακόβουλα σχόλια

Αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν με την ανακοίνωση της ανάληψης του Πρωινό mou από τον ίδιο ο Πέτρος Κωστόπουλος λέει ότι «αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί, όταν βγήκε ότι θα κάνω πρωινό, έγινε της Κολάσεως. Μάζεψα μπινελίκια για να πορεύομαι μια ζωή. Επί παντός του επιστητού.Έγραψαν για την παλιά μου δουλειά, που πτώχευσε, μέχρι ότι χωρίζω. Τρελό, γιατί δεν ήρθα από τα πουθενά. Τρείς εκπομπές την εβδομάδα έκανα. Δεν κατάλαβα γιατί, μόλις ανακοινώθηκε ότι θα κάνω το πρωινό, ξύπνησαν τα τέρατα μέσα τους».

Η πτώχευση

«Στην Ελλάδα φαλίρισαν 1,5 εκατομμύριο εταιρείες εάν δεν κάνω λάθος. Όλες αυτές οι εταιρείες χρωστάνε χρήματα, ζούμε τον Αρμαγεδδώνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί από τον 1,5 εκατ. εταιρείες που φαλίρισαν πρέπει να είμαι εγώ ο αποδιοπομπαίος τράγος, η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή που πρέπει να λιθοβοληθεί», λέει σχολιάζοντας όσα του καταλογίστηκαν αμέσως μετά την πτώχευση.

Στην συνέχεια αποκαλύπτει πως ό,τι είχε και δεν είχε, από σπίτια αλλά και χρήματα τα επένδυσε σε αυτήν την δουλειά, κάτι που όπως λέει, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει καθώς έμεινε ταπί και ψύχραιμος. Δεν μπορεί να αντιληφθεί, όπως λέει, γιατί «όλοι κάνουν τουμπεκί» για εκείνους που του χρωστούν, και αυτός πρέπει να είναι το «κτήνος» ενώ εκείνοι, τα καλά ανθρωπάκια που τους χτύπησε η κρίση.

Χαρακτηριστικά λέει μάλιστα πως «είναι άδικο να επιλέγομαι μέσα από 1,5 εκατομμύριο επιχειρηματίες σαν να είμαι ο μοναδικός Εβραίος στην Γερμανία του Χίτλερ, να μου βάζουν ένα αστέρι στο μέτωπο και να με πυροβολούν». Τέλος αναρωτιέται πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος προκειμένου να λέει πως αυτός, με δύο περιοδικά κατέστρεψε την Ελλάδα…

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα λέει πως η αυτοκριτική είναι αναγκαία αλλά δεν πρέπει να σε βγάζει νοκ άουτ γιατί πρέπει να ξαναξεκινήσεις. «Δεν έχω δικαίωμα με τρία παιδιά να με πάνε στον τάφο», λέει ενώ συμπληρώνει πως προσπάθησε να ξαναχτίσει μία δουλειά αμέσως αλλά έβρισκε τείχος όπου «ζητούσε πέντε δεκάρες». Όπως λέει, ευτυχώς ορισμένοι φίλοι πίστεψαν σε αυτόν, κάτι που θα τους το χρωστά για πάντα, και τον βοήθησαν να στήσει την εταιρεία, καταλήγοντας πως θέλει να ξαναφτιάξει κάτι δυνατό για να ξεπληρώσει όλους του τους λογαριασμούς.

Η Τζένη Μπαλατσινού

Η σύζυγός του ήταν αυτή που τον στήριξε περισσότερο από όλους στις δύσκολες στιγμές που πέρασε γεγονός που τον έκανε να την εκτιμήσει ακόμα πιο πολύ και να αισθανθεί πως αυτή είναι ο άνθρωπός του. Όπως λέει η Τζένη Μπαλατσινού, δεν είναι μοντελάκι και δεν έχει σταματήσει ποτέ να δουλεύει. «Από τα μαγαζιά που είχε και τα πούλησε, από αυτά συντηρούμαστε σήμερα. Αν δεν ήταν η Τζένη δεν θα είχαμε πού την κεφαλήν κλίναι. Εμένα και τα παιδιά μας έχει σώσει η Τζένη», λέει, και τονίζει πως για όλα αυτά που του προσέφερε τα τελευταία χρόνια –από τα λεφτά μέχρι την ηθική στήριξη- θα της τα χρωστά για μια ζωή.

Το ταξίδι για… λίφτινγκ στην Αμερική

Για το ταξίδι του στην Αμερική πολλά γράφτηκαν. «Τι μαλ... γράφτηκαν δεν λέγεται... Ότι πήγα για διακοπές, για λίφτινγκ. Δεν έχω λεφτά για διακοπές, ούτε για λιφτινγκ», επεσήμανε ενώ συμπλήρωσε πως: «Με κάλεσε γνωστός Ελληνοαμερικανός φίλος μου, με φιλοξένησε, για να δούμε αν υπάρχει η δυνατότητα το Κοοl, το tablet περιοδικό που βγάζουμε, να βγεί για Ελληνοαμερικανούς. Συζήτησα και την προώθηση του Cool Greece, μιας άλλης tablet έκδοσης που κάναμε και αφορά τον τουρισμό και ήδη κυκλοφορεί σε πέντε γλώσσες. Όχι, είμαι τρελός, μια εβδομάδα πρίν αρχίσω εκπομπές, να κάνω βόλτες. Ασε που έχω και πολλή εμπιστοσύνη στα μούτρα μου. Με βρίσκω όμορφο»…

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
γερμανια, χιτλερ, εβραιος, πετρος κωστοπουλος, κωστοπουλος, real news, φαιη σκορδα, mega, πτώχευση, real, news, βραδυ, ειδήσεις, σημαίνει, ελενη μενεγακη, ελλαδα, ηλίθιος, νοκ, εταιρεία, λιφτινγκ, tablet, facebook, twitter, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, πτώχευση, βραδυνη, γυναικα, δουλεια, ηθικη, περιοδικα, σημερινη, τηλεοραση, φτωχεια, ωρα, mega, news, real, αγχος, αμερικη, ανθρωπος, βραδυ, γεγονος, γιωργος λιαγκας, δυνατοτητα, δοθηκε, εγινε, υπαρχει, εκτιμηση, εβδομαδα, ενεργα, επρεπε, εταιρεία, ζωη, ζωνη, ιδια, ιδιο, ηλίθιος, υπηρχαν, λαθος, λεφτα, λιαγκας, λιβανι, λιφτινγκ, μενεγακη, νοκ, παντα, παιδια, παμε, πιο πολυ, πρωινο μου, πρωινο, ρολο, συζυγο, συνεχεια, σιωπη, σκορδα, σπιτι, σπιτια, συχνοτητα, τζενη μπαλατσινου, τρια, φορα, χατζηνικολαου, ωρες, αρναουτογλου, δικαιωμα, εκπομπες, φιλοι, γλωσσες, ηρθα, μπροστα, σημαίνει, tablet, ταξιδι, τρελος, τρελο
Τυχαία Θέματα