Περιμένει Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ: 3-0 τον Απόλλωνα με μπροστάρη το Βούκιτς

Εκδίκηση για την ισοπαλία του πρωταθλήματος πήρε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Απόλλωνα, τον οποίο υπέταξε με 3-0 και εξασφάλισε επί της ουσίας την πρόκριση στην 4αδα του κυπέλλου Ελλάδας, όπου περιμένει και θέλει να βρει απέναντι του τον Ολυμπιακό. Πολυτέλεια ο «παγκίτης» Βούκιτς με 2 γκολ.

Με το Τζόρβα να είναι στον πάγκο και να μη μπορεί να επαναλάβει το κατόρθωμα με τις 15 αποκρούσεις του πρωταθλήματος και τον Αλέξανδρο Τζιόλη να ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία, ο ΠΑΟΚ, υπό το βλέμμα του νέου αποκτήματος του Μπίμπρας Νάτχο, υπερκέρασε άνετα το εμπόδιο του Απόλλωνα με τον «σκόρερ κυπέλλου» Ζβόνιμιρ Βούκιτς να σκοράρει δις και το Μαντούρο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε από τον Αθανασιάδη στο 21΄με το Χατζηζήση να τον μπλοκάρει δύο φορές και φαίνεται πως ήταν η προειδοποιητική βολή, αφού στο 27΄ο Βούκιτς άνοιξε το σκορ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε έμμεσο, ο Στοχ πάτησε για το Σέρβο και αυτός έβαλε μπροστά την ομάδα του. Στο 35΄ο Βούκιτς πάλι από στημένο (φάουλ αυτή τη φορά) έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση. Στο 37΄ο Απόλλωνας απείλησε με ισοφάριση με το νεοαποκτηθέντα Αμπρόουζ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι καθάρισαν την πρόκριση με τον Μαντούρο στο 76΄ ύστερα από κόρνερ του Στοχ κι ενώ προηγουμένως είχαν απειλήσει με Λούκας (52΄) και Στοχ (69΄).

Η πρόκριση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει κριθεί και ο ΠΑΟΚ περιμένει το τελικό αποτέλεσμα στο ζευγάρι Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Keywords
Τυχαία Θέματα