Πέντε ζευγάρια που πεθαίνουν για σεξ [εικόνες]

Μπορεί να θεωρηθεί αστείο ή και τραγικό, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που «έφυγαν» από τον μάταιο τούτο κόσμο το 2015 κατά την διάρκεια μίας μεγάλης απόλαυσης.

Το σεξ δεν είναι πάντοτε διασκεδαστικό και το αποδεικνύουν οι παρακάτω περιπτώσεις:

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Tον Αύγουστο, ένα ζευγάρι Γάλλων δεν μπορούσε να αντισταθεί και επιδόθηκε σε σεξουαλικές περιπτύξεις σε ένα ιστορικό φρούριο. Οι δύο νέοι έπεσαν από το παράθυρο του φρουρίου που βρίσκεται στο νησί Chausey και έχασαν την ζωή τους.

Τον Νοέμβριο του 2015, ένα ζευγάρι από τον Καναδά, ο 67χρονος Τσαρλς Μακένζι και η 63χρονη Ντόροθι βρίσκονταν σε ένα resort και αποφάσισαν να κάνουν σεξ στο τζακούζι. Ο Τσαρλς έπαθε καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια της πράξης και η γυναίκα του πνίγηκε! Το ζευγάρι βρισκόταν στο Μεξικό για τον γάμο της κόρης του, όταν έγινε το ατύχημα.

Τον Νοέμβριο, η 30χρονη Ρωσίδα πολιτικός Oksana Bobrovskaya έκανε σεξ με τον άνδρα της μέσα στο αυτοκίνητο όταν εξερράγη βόμβα. Οι δυο τους βρίσκονταν στην μέση της πράξης όταν συνέβη το δυστύχημα.

O φετινός Νοέμβριος είχε και τρίτο περιστατικό. Ο 25χρονος Σακούρ Αρλάιν και η 32χρονη Λίζα Σμιθ πυροβολήθηκαν ενώ έκαναν σεξ στο κάθισμα ενός SUV στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Η αστυνομία χαρακτήρισε το περιστατικό ως έγκλημα πάθους αφού τα δύο θύματα είχαν σχέσεις και απατούσαν τους συντρόφους τους ενώ η πόρτα του αυτοκινήτου ήταν μισάνοιχτη.

Tον Δεκέμβριο, μία 91χρονη από την Πορτογαλία πέθανε κατά την διάρκεια του σεξ με τον 49χρονο παντρεμένο γείτονα της. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον άνδρα της ενώ σε όλο το δωμάτιο υπήρχαν διασκορπισμένα sex toys.

Διαβάστε ακόμα: Οι γυμνές φωτογραφίσεις των πιο σέξι Ελληνίδων πολιτικών [εικόνες]

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η νέα, πανέμορφη Μις Κρήτη [εικόνες]

The post Πέντε ζευγάρια που πεθαίνουν για σεξ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
eikones gia sex
Τυχαία Θέματα