Πέντε χρόνια φυλάκισης για τον παιδεραστή της Πάτρας

Με 5ετή φυλάκιση χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ θα τιμωρηθεί ο 31χρονος από την Ηλεία ο οποίος καταδικάστηκε για το βιασμό 13χρονου αθίγγανου αγοριού από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας.

Ο 31χρονος, οδήγησε τον 13χρονο Ρομά σε ξενοδοχείο της Πάτρας το Σεπτέμβριο του 2012, ενώ σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος ο δράστης του πρότεινε να υποκύψει στις σεξουαλικές προτάσεις του. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου κατέθεσαν ότι θύτης και θύμα διέμειναν στο ξενοδοχείο τουλάχιστον δύο φορές, ενοχοποιώντας ακόμα περισσότερο τον 31χρονο.

Μετά

την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και την κατάθεση ψυχιάτρου προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός παρόλα αυτά το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια.

Μάλιστα η Εισαγγελία Αμαλιάδας, πρότεινε ο δράστης να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του σε πέντε χρόνια με την συγκεκριμένη χρηματική ποινή.

Ο δράστης φέρεται να γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε με την οικογένειά του, βρίσκονταν κοντά στο σημείο που ζούσαν.

Ο καταδικασθέντας ήταν προφυλακισμένος και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα