Το παρατσούκλι του Ράφα – Έτσι αποκαλούν ειρωνικά τον Μπενίτεθ οι παίκτες της Ρεάλ

Οι αμφιβολίες που είχαμε για το αν οι μέρες του Ράφα Μπενίτεθ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» είναι μετρημένες δεν υπάρχουν μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Marca» αναφορικά με το… σεβασμό που τρέφουν στον προπονητή τους οι παίκτες της Ρεάλ.

Έχουν τέτοια πίστη στις ικανότητες και τον ηγετικό ρόλο του που τον αποκαλούν ειρωνικά, μεταξύ τους, «ο 10» (το «δεκάρι»), παραπέμποντας στην άσημη ποδοσφαιρική καριέρα του. Με λίγα λόγια θεωρούν ότι δεν μπορεί να δίνει οδηγίες σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης ένας προπονητής που δεν πέτυχε τίποτα στη ζωή του ως

ποδοσφαιριστής.

Ο Μπενίτεθ ήταν έως τα 21 χρόνια του μέλος των Ακαδημιών της Ρεάλ και το ανώτερο επίπεδο που έπαιξε ήταν η Γ’ κατηγορία. Σταμάτησε σε ηλικία μόλις 26 ετών το ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στην προπονητική. Μοιραία οι σταρ της «βασίλισσας» τον συγκρίνουν με τον προκάτοχό του, Κάρλο Αντσελότι, που υπήρξε πρωταγωνιστής της θρυλικής Μίλαν της δεκαετίας του ’80.

Ξεχνούν όμως ότι και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει να επιδείξει τίποτε απολύτως ως παίκτης, αν και η αλήθεια είναι ότι όταν η Ρεάλ προσέλαβε τον Πορτογάλο ήταν ο πιο περιζήτητος τεχνικός στον κόσμο, προερχόμενος από τρεμπλ με την Ιντερ. Εν αντιθέσει με τον Μπενίτεθ, η καριέρα του οποίου πήρε την κατιούσα στην Ιταλία.

The post Το παρατσούκλι του Ράφα – Έτσι αποκαλούν ειρωνικά τον Μπενίτεθ οι παίκτες της Ρεάλ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρατσούκλι, Μπενίτεθ, Ρεάλ,paratsoukli, beniteth, real